SVT är inte intresserad att visa en dokumentär om Sveriges framsida med Göteborg som en av Europas mest radikaliserade städer med jihadister som åker till länder som Syrien och Libyen för att kriga i terrorns namn och IS.

SVT,s orsak till varför de inte ville publicera dokumentären är för oss oklar, men vi på dissidenter.com tänker inte låta något stoppa oss från att visa den för Svenska befolkningen.. Dock kvarstår vår undran över varför SVT inte är intresserade av att visa den?

Expressen skriver om dokumentären och berättar att man kan se sändningen på BBC, men sanningen är den att man måste vara Brittisk medborgare för att kunna se dokumentären.

bbc_jihadist

Petterssonsblogg.se lyckades senare den 7e Oktober publicera ett Youtube-klipp på 9 minuter och nu har vi på Dissidenter.com fått tag på hela versionen på 24 minuter som nu finns på Youtube-dissidenter-tv.

Se hela dokumentären på 24 minuter från BBC “Sweden exporting islamic extremism ” exklusivt här på dissidenter.com
(Starta filmen och vänta 1-2 minuter med fördröjning innan filmen rullar )

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här