Stockholm Nu står Stockholm inför en stor utmaning att omedelbart hitta bostäder till de nyanlända som fått uppehållstillstånd.

De politiskt korrekta och goda har nu ett ytterst bra tillfälle att visa hur solidariska och goda de är som samhällsmedborgare.

Kommer vi att få se de “goda” människorna föregå med ett gott exempel nu?

flyktingstockholm
Ersättningen är enligt DN enligt följande tariffer :

1 rum 4000kr

1 lägenhet 8000kr

1 villa 12000 kr

Totalt är det 5.460 människor som Stockholm ska ta emot under nästa år. Det har väl inte undgått någon att det knappast finns överskott på lediga lägenheter i Sverige någonstans och allra minst i storstäderna. Det uppges att ca 1000 utav gruppen kommer att få bo på hotell , vandrarhem eller på golvet i gymnastiksalar.

Vi har fått ta till oss att vi inte ska ställa grupper mot varandra, men då Sverige har uppskattningsvis redan 40.000 hemlösa utan fast bostad innan hösten 2015 när Flyktingkrisen slog till med full kraft , så återstår den stora frågan varför inget har gjorts för gruppen svenska hemlösa. Är nyanlända mer värda än svenska medborgare ?

Varför ställa dessa grupper mot varandra ,  varför ta emot fler personer än vad det finns bostäder / välfärd till ?

Varför tvinga kommunerna att köpa villor/bostadsrätter och slå ut den svenska fastighetsmarknaden vilket resulterar att svenska ungdomar troligtvis aldrig kommer att kunna flytta hemifrån.

Se även på tarifferna , VART i storstäderna går det att hyra enligt följande för en svensk ? Jämför med vad Migrationsverket betalat till flyktig entreprenörer per dygn innan statsbidragen nu sänks markant .

Visa oss gärna på dissidenter.com med att endast hitta en annons på blocket som motsvarar hyran ovan där bostaden ligger i Stockholm.

Nu vädjar den politiska majoriteten i Stadshuset till stockholmarna:

Öppna era hem för nyanlända.

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/ytterligare-hundra-lagenheter-pa-sodermalm-blir-bostader-at-nyanlanda/[email protected]/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här