Svensk media tiger om skandalerna inom Clintonkampanjen, nu senast släppte tidningen Breitbart.com ytterligare en rapport från WikiLeak om en affär gjord av Clintons kampanjchef John Podesta som hade sålt 75000 aktier från ett energiföretag under Putins kontroll i Ryssland.

Bretibart.com publicerade den 13 oktober ytterligare information från WikiLeaks, ang affärer gjorda av John Podesta. Ha detta i åtanke att Hillary Clinton har aggressivt attackerat Donald Trump för just affärer eller Putinvänlighet.

Se citat från Breitbart.com

Hillary Clinton’s campaign chairman John Podesta’s membership on the executive board of an energy company, Joule Unlimited, which received millions from a Putin-connected Russian government fund, also included “75,000 common shares,” according to an email exchange uncovered by the Wikileaks hacks” Läs mer här >

Donald Trumps kampanjstab har kommenterat ang. John Podesta,

Clinton Campaign Chair John Podesta Needs To Reveal Who Is Behind The Anonymous Holding Company Controlling His Shares In Putin-Backed Joule Unlimited Or He Needs To ResignLäs mer här >

I Svensk gammelmedia är det tyst om skandalerna ang Clinton, se sökbild från 14 Oktober

Svensk gammelmedia är tysta..
Svensk gammelmedia är tysta..

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här