Citat och skärmdump från Hanif Bali´s Facebook :

 Idag var det riktigt mycket oväsen utanför riksdagen – böner utropades och folk skanderade. När jag tittar ut trodde jag först att jag såg scener från Tehrans gator. Mycket riktigt var det shiiter som högtidlighöll Ashura där man sörjer Huseyn ibn Ali, son till Ali – Muhammeds svärson *och* kusin – som dog under den fortfarande aktiva blodiga arvstvist den så allseende profeten lämnade efter sig.”

1-hanif-bali-idag-var-det-riktigt

” Många av evenemangets deltagare var afghanska pojkar och män, den shiitiska gruppen ser just nu en enorm tillökning av just på grund av många unga ensamstående lågutbildade afghaner som saknar förankring och fast punkt i livet. Moskéerna suger upp dem i rasande takt, enligt samma modell som moskéerna gjorde innan revolutionen i Iran på 70-talet.

En ung afghansk kille började skrika mitt på torget på sitt hemspråk Dari:
– Må gud öka vårt
antal, vi måste göra muslimer av dem allihopa!
Han mottogs gillande med ryggdunkningar av vuxna i sin omgivning.”

2-hanif-bali-idag-var-det-riktigt

“Darko” på Twitter blev impad av Hanifs känga till MSM.

min-respekt-for-hanifbali-fordubblades-precis

Apropa MSM, vart var dom? Endast Avpixlat har rapporterat om detta absurda som utspelade sig utanför Sveriges riksdagshus. Redaktionen tycker det är anmärkningsvärt att INGEN tidning, blaska eller seriös, har ens nämnt detta.

2 KOMMENTARER

 1. Nu även i Sverige….
  Ang mynttorget under veckan.
  Intressant att följa, vilken färg och logga väljer de denna gång?

  Vem drar i trådarna?
  Vem står bakom draperiet?
  De har ju gjort det förut menar jag.
  Dessa färgrevolutioner……
  NGO……

  Kom ihåg
  Vi är miljoner, de är några tusen. Men de äger kameran.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här