Insamlingen som startade i Lördags för tre dagar sedan av Jan Sjunnesson för att samla in pengar till den utsatta rullstolsburna kvinnan har nu nått sitt mål.

Målet var satt till 100.000 kr. Ett mål som insamlingsledaren Jan Sjunneson i början trodde var ett svårt mål att nå. Jan säger på en knastrig telefonlinje från Indien där han befinner sig just ju :

Över 1000 personer har gillat Facebook sidan där jag kör kampanjen, gensvaret är fantastiskt och det är underbart att se så många människor som vill vara med att hjälpa en person som blivit utsatt för en sådan traumatisk händelse. Insamlingen kommer att fortsätta en vecka till och sedan kommer de insamlade medlen att överlämnas till henne. Jag vill passa på att tacka alla som har visat solidaritet med kvinnan, det finns många fantastiska människor ute i världen. Vi har personer från USA och den nordiska länderna som har varit med och bidragit. Insamlingen avslutas på Söndag. Jag hoppas att kvinnan ska bli glad av pengarna och att hon kommer att göra något bra med dem.”

 Vi dissidenter uppmanar er alla läsare att också ge ett bidrag innan Söndag.

Läs mer på Facebook-länken här nedan:

Insamling-till-den-skändade-handikappade-Gotländskan-

Just nu är insamlingen uppe i hela 110.000 kr.

 

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här