Stiftelsen EXPO har intervjuats av det objektiva och statliga mediaorganet Sveriges Radio angående gruppvåldtäkten på Gotland. Enligt EXPO används händelsen utav nazistiska grupperingar för att sprida hat och värva medlemmar.

Ingenting sägs under intervjun om att Expo fördömer händelsen eller att invandrare är överrepresenterade i statistiken vid just gruppvåldtäkter räknat 2005 Brå rapport och fällda domar 2009-2016. De säger inte heller någonting om ilskan i Sverige hos medelsvensson för att de misstänkta släpptes från häktet. Syftet med EXPO är bra men då de har kopplingar till militanta vänstergrupper och allt de gör genomsyras av att hota och skrämma allt från vanliga regeringskritiska pensionärer som går på folkets demonstration till SD anhängare så blir allt en enda stor pannkaka till slut.

Hör intervjun här :

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6536258


Expo har även ett antal spännande organisationer och företag som stödjer deras syfte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här