Sverigedemokraternas ekonomiska talesman Oscar Sjöstedt har i ett klipp som publicerats på IRM (Inte rasist men) , där Oscar förlöjligar Tyska nazisters beteende när han jobbade vid ett får-slakteri på Island vilket skulle vara något dåligt enligt IRM…?

Oscar berättar under en utekväll år 2011, där Oscar berättar om hur nazister sparkade på slaktade får som om de hade varit en jude, och han raljerar över nazisternas beteende och hur sjukt det kan vara. Oscar använder humor som ett verktyg att bemöta ondska.

oscar2

IRM har valt att ta bort 4 minuters speltid! Varför??  4 minuter saknas från början vilket gör att sammanhanget uteblir ang. Oscars skämt ang de galna Nazisterna som enligt våra uppgifter handlade om att nazisterna i fråga betedde sig “galet” och det är där skämtet baserar sig som Charlie Chaplin raljerar över Tyskland under 30-talet.

Se filmklipp här hos Dissidenter.com

[KGVID]https://dissidenter.com/wp-content/uploads/2016/10/Recording-4.ENCODING.mp4[/KGVID]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här