Det är sedan tidigare känt att mantrat “inte ställa vi mot dem” är något som regeringen och alliansen själva genomför med att ytterligare skära ned på biståndet och välfärdssektorn, 30 miljarder extra sedan i April på väg in i Migrationsverket bland annat för ensamkommande barns kostnader med skola, vård, mat.
Läs mer >

Medan barn dör i länder av fattigdom, så blir det att ställa grupp mot grupp i sin enfaldhet,..speciellt nu när Yemen har en bankkris efter långt inbördeskrig där barn och fattiga ställs på gatan och riskerar större konflikter och till slut inte vara ett säkert land för att krig bryter ut.
Det är förunderligt att regeringen och alliansen inte ser denna spiral att det är i närområdet man kan hindra krig, svält och död med att satsa dessa 30 miljarder som nu går till ensamkommande barn i Sverige som mirakulöst verkar kunna ta sig till Sverige utan hjälp med pengar??
Läs mer om krisen i Yemen>

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här