Aftonbladet och DN-hatet mot Donald Trump är nästan öronbedövande, spaltmeter efter spaltmeter pratas det enbart om Trump om hur dålig han är medan Hillary Clinton som har läckt ut försvarshemligheter anses vara en respektabel kandiat med Armaniklädsel.

Gör man ett Google-sök så får du följande resultat:

Aftonbladet på nätet har 467000 träffar på sökkombinationen Aftonbladet + Donald Trump

aftonbladettrump

Och Dagens nyheter har på nätet 447000 träffar med sökkombinationen DN + Donald Trump:
dntrump
Läser man artiklarna så är de alla mestadels sarkastiska eller elaka och nedsättande om Donald Trump och i vissa fall så förtjänar Donald Trump även detta då han har en väldigt utåtagerande stil med provocerande uttalanden men som i sig har ett syfte kanske att skapa debatt.

Peter Wolodarski är öppen med sitt syfte och har tidigare skrivit på Twitter att DN skall ha en agendasättande journalistik så är det också de har när de vill sätta en negativ ton ang Donald Trump för att presidentkandidaten inte för den politik som Sveriges etablissemanget vill se.

agendasattande

Och utan tvekan är detta ett sätt för makten att styra dig som medborgare om vad du ska se och höra och vad som är rätt och fel.
Svenska militärens överbefälhavare Micael Byden uppmanar exempelvis Svenska medborgare att just läsa rätt tidningar som DN och Aftonbladet som exempel. Läs mer här.
Varför?
Därför att dessa tidningar sitter i knät på makten, exempelvis är ju Aftonbladet en Socialdemokratisk tidning som styrs från regeringen som hjälper att föra ut propagandan och korrumperar den Svenska maktapparaten med sina värden.

agendasattandeaftonbladet

Så varför detta hat mot Donald Trump varför basunerar man ut över 1 miljon träffar på nätet om denna man?
Kan det vara så att Donald Trump står för en ordning som innebär slut på global vänster-liberal hopkok av smörja som vars ide är sudda ut kulturer och nationers självständighet? Frågorna är många.

/Herr Mus

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här