stockholm_final_cover

Idag (2016-09-29 ) Har länsstyrelsen i Stockholm beslutat om hur fördelningen av nyanlända ska ske mellan de olika kommunerna i länet. 3460, kommer att anvisas till Stockholms stad. 

Därefter kommer att Nacka med 460 och sedan Huddinge 417. Det saknas bostäder i Sveriges kommuner och främst inom storstäderna. Hur dessa 8781 ska få bostäder som inte finns framgår inte av beslutet. Klart är att alla kommuner måste dela på bördan och hitta bostäder som inte finns.

Kommunerna försöker lösa problemet genom att köpa bostadsrätter / villor då det råder 20-30 års kö till allmännyttans hyreslägenheter. Hur ska svenska ungdomar kunna få sin första lägenhet och flytta hemifrån har varit ett stort problem redan innan flyktingkrisen år 2015. Att Sverige nu plötsligt ska hitta bostäder till 2-300.000 personer (beviljade asylsökande + anhöriginvandring) på kort tid ser sig som en omöjlighet. Sveriges bostadsminister har ännu inte visat några konkreta åtgärder eller projekt som är finansierat utan lån.
Och för just Svenska ungdomar saknas det idag 16500 studentlägenheter som inte verkar vilja bli prioriterade. Läs mer om det på Sydsvenska dagbladet

Migrationsverkets prognos är att ytterligare 15300 nyanlända med uppehållstillstånd kommer att bosätta sig i Stockholms län nästa år.

Se följande lista:

Botkyrka 201
Danderyd 185
Ekerö 153
Haninge 359
Huddinge 417
Järfälla 233
Lidingö 242
Nacka 469
Norrtälje 247
Nykvarn 45
Nynäshamn 123
Salem 63
Sigtuna 153
Sollentuna 318
Solna 385
Stockholm 3 460
Sundbyberg 143
Södertälje 57
Tyresö 233
Täby 353
Upplands Väsby 179
Upplands-Bro 102
Vallentuna 177
Vaxholm 59
Värmdö 216
Österåker 209

Källa : Till Stockholm direkt

Källa : Anhöriginvandring prognos

2 KOMMENTARER

 1. Hur kan en regering av korkade individer vara så dumma att de kan skapa denna situation i Sverige och låta sig utnytjas av individer som bara kommer hit av ekonomiska själ utan utbildning och kompetens att finna sig inom Sveriges gränser överhuvudtaget. De flesta av dessa individer troende i extrema religioner utan några som helst intentioner att anpassa sig är bara en belastning för hela samhället och invandringen har varit bara till en belastning för Sverige eftersom den är som den är idag. Med redan närmare 100 problem område där dessa individer försöker på alla sätt se till att integreringen inte ska fungera på något sätt, där de inte jobbar och bara lever på bidrag, där kriminalitet bara ökar så der Sveriges framtid inte ljust ut. Sverige håller på att bli ” The land of the rapes and of the bryyyysscchhorna” hudustaden av Somalien Syrien Marocko Eritrea etcetc ….. Svenskar vakna från era jävla blindhet och se till att rensa det som har smutsats ner under mer än 30 år. … Sveriges framtid ser inte ljust ut utan på vägen ner på alla sätt och i alla områden det är bara att gå ut och se vad som pågår… Denna och många av tidigare regeringar är en grupp av inkompetenta blinda föräddare som har åstadkommit inget annat än problem i ett land som inte är skyldigt något till någon annan och som borde under några omständingheter acceptera det som sker samt har skett när det gäller invandringen till detta land …. Till alla som har skrivit “Welcome” skylter säger jag …Ni är inget annat än föräddare mot Sveriges också och totalt blinda över det redan kaotiska situation som redan innan fanns i Sverige i alla dessa problem område…. Ni fattar inte vad ni har åstadkommit Skäms och sluta tala om hur naiva ni har varit …………Sluta vara naiva blinda korkade och VAKNA

 2. Jag skulle vilja veta varifrån du fått dessa påståenden och hur du kan veta att de är sanna:
  ” individer som bara kommer hit av ekonomiska själ utan utbildning och kompetens” (jag antar att du menar “skäl” och inte “själ”)
  “De flesta av dessa individer troende i extrema religioner utan några som helst intentioner att anpassa sig”
  “kriminalitet bara ökar”
  “invandringen har varit bara till en belastning för Sverige”
  “Med redan närmare 100 problem område där dessa individer försöker på alla sätt se till att integreringen inte ska fungera på något sätt”

  Dessa påståenden är rakt motsatt mot vad jag sett i statistiken:
  – De flesta (i princip alla) flyr från krig, inte av ekonomiska skäl
  – Kriminaliteten minskar över tid i Sverige
  – Invandringen har inte medfört en belastning för Sverige. Tvärtom, invandring bidrar till utvecklingen av Sverige och har gjort det sedan medeltiden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här