Gratande kvinna

Vi mot dem – är idag verklighet, det är något som politikerna har skapat och speciellt tack vare de röd-gröna och allianspartierna.

Vi Svenskar – 16.500 bostäder saknas åt Svenska ungdomar som har börjat studera på högskola eller Universitet 16.500 bostäder saknas och ingen lösning finns i sikte samt att pengar saknas.  Läs mer på Omni ang situationen >
Hur reagerar man på det? Vart finns pengarna till nya bostäder?

Dom, icke Svenskar – 30.000 nya lägenheter ska inom kort produceras och måste byggas annars väntas det påtvingande åtgärder.
Pengar verkar finnas eller alternativt lånas. Frågan är: Vems pengar?
Läs mer på Svenska Dagbladet om följande “Kraven skärps: Ordna bostäder för 30 000 nyanlända“.
Finns idag inget liknande krav på att ordna bostäder för Svenska ungdomar utan där förväntas man av Socialen (anonym källa från Huddinge kommun) att Svensken bor hemma eller lånar pengar för att köpa lägenhet.

Citat gällande 30000 lägenheter:

Det är sedan 1 mars 2016 som ingen kommun i landet kan säga nej till att ta emot nyanlända med uppehållstillstånd som själva inte har ordnat sin bostad, eftersom riksdagen har infört en lag om nyanländas rätt till bostad i den kommun dit de fördelas för att kunna lämna Migrationsverkets anläggningar..

Vi, Svensken , förväntas att få tigga ihop våra pengar med hjälp av nära och kära eller från Kyrkan.

Ett fall som har inrapporterats till oss “dissidenter.com” är om en Svensk kvinna i södra Sverige som har dålig ekonomi och behövde pengar för sin resa till sin väns begravning. Den Svenska kvinnan ansökte om pengar från Socialen om ca 300 kr för att få åka på begravning för att en sista gång ta farväl av sin vän.
Den Svenska kvinna fick avslag av kommunen även om hon bönade och bad. Lösningen blev ett beslut från frivilligverksamhet inom kyrkan som gav kvinnan pengar för resan.
Se bild på den gråtande kvinnan. (äkta bild, inskickad av läsare)

Dom, icke-Svenskar som befinner sig i Sverige  och har “flytt” ifrån så kallade “osäkra länder vilket enligt FN-konventioner så borde asylstatus upphöra.. Likväl får de betalt exempelvis en man i södra Sverige fick 45.000 kr för att kunna hämta sina nära o kära, enligt en dom i förvaltningsrätten år 2015.

Se bild från dom

Dom mot somalier

Hur resonerar en normal Svensk?
Att säga nej till en Svensk kvinna som på sina bara knän bönar och ber om fjuttiga 300kr. Är det normalt att säga nej enligt Svensk kristen kultur för att få besöka ens väns begravning?

Eller är det normalt för en Svensk att säga ja till en icke-Svensk och ge 45.000 kr till icke-Svenskar för att de ska få chansen att åka till Sverige på Svenska medborgares förvärvade inkomster?

Detta med “Vi mot dom” är skapad våra Svenska politiker som snart försätter Sverige i stora sociala konflikter.

Gratande kvinna
Gråtande Svensk kvinna

/Herr mus

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här