Björn Rosengren, fackföreningsledaren, statsrådet, landshövdingen och till sist den kapitalistiske företagaren. Är det så att dessa bara har varit politiker för att kunna tjäna pengar genom kontakter och det nät dom byggt upp under åren?

Enligt dagens industri som gjort den ursprungliga artikeln om köpet av lyxvillan :

“Den tidigare näringsministern för Socialdemokraterna, Björn Rosengrens nya lyxvilla beskrivs som ett “drömhus” för den arkitekturintresserade. Men smakar det så kostar det. Prislappen på villan i Stockholmsförorten Saltsjöbaden – som sägs vara i toppskick med egen brygga och utsikt över Baggensfjärden – låg på 31 miljoner kronor, en av Sveriges dyraste villor i Saltsjöbaden.”

Villan byggdes på 1960-talet men totalrenoverades 2003. Det 300 kvadratmeter stora huset har också en tomt på nästan 1 700 kvadratmeter med brygga och utsikt över Baggensfjärden. Det är knappast en villa som en vanlig Svensson har råd att köpa. 

Fastigheten har också en skyddad hamn för stora båtar. För Björn Rosengren som har som intresse att segla passar villan honom perfekt.

– Sedan tänker jag inte på om det är Saltsjöbaden eller vad det är för något, säger han till DI.
skarmklipp-2016-09-27-16-22-17

Förutom huset i Saltsjöbaden har Björn Rosengren även köpt ett hus i Strängnäs, där han tillsammans med sin fru driver en färghandel. Samtidigt har han sålt sin herrgård på Arnö i Mälaren, som han förvärvade 2004 för 11 miljoner kronor. Godset omtalas redan på 1200-talet, och kallas då Arnædhe. Det donerades 1453 till Gråmunkeklostret i Nyköping. 

nyheter-15s23-nygard-81_368

Björn Rosengren var näringsminister för Socialdemokraterna 1998-2002. Han var ordförande i SKTF (Sveriges kommunaltjänstemannaförbund) mellan 1976 och 1982 samt för TCO (Tjänstemännens centralorganisation) mellan 1982 och 1994. Rosengren är i dag vice ordförande för norsk-svenska handelskammaren som har i uppdrag att locka norska investerare till Sverige.

Det var även Herr Rosengren som gick på porrklubb i september 1991, och dessutom tappade minnet om att han gått dit. Hur man nu tappar minnet från ett sådant besök ?

680-1 68080

Sådant här sticker i ögonen på vanliga hederliga skattebetalare då dessa sliter med att få vardagen att gå ihop. Samtidigt som dessa gamla socialister helt sviker sin ideologi och blir kapitalister sitter det gamla människor som röstat på dessa girigbukar och svälter på fattigpensioner. De gamla socialistledarna skulle vända sig i graven om dom visste hur äldre personer vårdas idag på ålderdomshem.

Korruptionen är ett faktum nu anser jag. Vi kan inte dölja detta längre och vi måste ta till orda. Samhället lider medans pamparna frossar på vår svett och vårt blod. Det våra förfäder slogs och dog för håller sakta på att samlas upp av en elit som inte anser att vi är värda något alls. Då är andra värda mer som valboskap åt dessa då dessa känner att dom håller på att förlora greppet om svenskarna så:
Tack Olof Palme för ditt enfaldiga beslut 1975 som gett oss detta kaos vi alla kan beskåda idag. Detta var bara 10 år efter Tage Erlanders berömda ord 1965:Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. ” 

1975 fattade en enig riksdag under regeringen Palme ett grundläggande beslut om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle Proposition 1975:26.

 Källor :

http://www.expressen.se/nyheter/lyxvillor-gods-och-snabba-sportbilar/

http://www.expressen.se/nyheter/rosengren-om-okanda-natten-pa-porrklubben/
http://www.expressen.se/nyheter/s-profilen-koper-villa–for-31-miljoner-kronor/

http://www.dn.se/ekonomi/s-profil-koper-villa-for-31-miljoner/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6230275
http://www.pressen.se/4801429.html

http://www.di.se/artiklar/2015/8/10/ex-ministern-koper-lyxvilla/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här