Uppdaterad 20.00 

Vi har tagit emot ytterligare bilder från demonstrationen. Svastikan på vår första bild var en del av text på banderollen , den innehöll även en karikatyrbild på Jimmie Åkesson SD samt en avbildad person brevid med en svastika på sin hjälm.

Stockholm 24/9 13.00.

Efter det att Helle Klein mfl påstått att Folkets Demonstration var en nazistdemonstration är det uppenbart att motdemonstranterna hade tagit detta till sitt hjärta. Att sätta epitet på alla som deltar på en demonstration är inte bara olagligt utan också ett sätt att i media döma en partipolitiskt oberoende demokratisk demonstration med tillstånd.

Personer på den autonoma vänstersidan hade anammat att de skulle på en “nazist-demonstration” som motdemonstranter och i deras tycke tyckte de att banderollen på bilden passade ytterst bra tillsammans med platsen som de var på (Raoul Wallenbergs Torg). Att visa en Swastika (hakors) på offentlig plats är och förblir en olaglig handling.

Att polisen inte ingrep och grep de vänsterextremister som visade en stor Swastika offentligt är för oss på redaktionen ett mysterium. 

Vi vill gärna få tips på vilka de individerna det är som visas på bilden så att en polisanmälan kan göras i efterhand.

Maila : [email protected] med tips på vilka dessa individer är. Har ni fler bilder på personer som håller upp banderollen så tar vi också tacksamt emot det.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här