I ett färskt inlägg skriver “Tillsammans mot Fascism” om deras planer för dagen inför Folkets Demonstration i Stockholm kl 13.00.

Tillsammans mot Fascism har skapat en solidaritetsgrupp som kommer att finnas på plats för att hjälpa de vänsteranhängare som kommer att delta i motdemostrationen.

När denna artikeln skrivs så har motdemostrationen 855 personer som är intresserade och 436 personer som anmält sig att delta. 

Syftet med deras solidaritetsgrupp är att ta in rapporter från deras motdemonstranter om :

  • De blir visiterade (!!!)
  • Säckade (!!)
  • Avvisade från platsen
  • Utsatta för någon form utav våld

De uppmanar även aktivisterna att bilda celler om 10 personer i sk “vängrupper”. I grupperna så ska de ta hans om varandra om komma tillsammans överens om vad de ska “bidra med”. De påpekar också att det är viktigt att de bildar grupperna inför demonstrationen / ev aktionen. Vad det är för några aktioner som de planerar att genomföra framgår inte. Men då samma Facebook grupp även organiserat bussresor från Köpenhamn med danska aktivister så kan det eventuellt finnas planer på att de är där för att störa / ta till våld.

Utöver detta uppmanar de alla att ha med sig vatten / fika och respektera att inte alla vill fastna på bild (gäller detta även EXPO  / RGs fotografier / kartläggning av demonstranter ?)

Efter våra tidigare artiklar inom området har vi tagit oss en titt på Lovisa Loan Sundmans Twitterinlägg och de talar för sig själv. Efter vår senaste artikel på ämnet så har ledningen för Folkets Demonstration gjort en polisanmälan för uppvigling då motdemonstranterna arrangerat bussresor för danska AFA aktivister). 

Vi hoppas på redaktionen att demonstrationen kommer att gå fredligt till.

Vi avslutat mer att Jonas Gardell från “PK-eliten” tycker att Helle Klein har sunda värderingar som påstått att Folkets Demonstration skulle vara en  “Nazistdemonstration”.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här