Uppdaterad 22.25

Enligt Twitter så har Helle Klein nu blivit avstängd ifrån Facebook där Facebook kräver att hon visar sin id- handlingar för att öppna upp kontot igen. Verkar som att hon har blivit utsatt för massanmälningar på Facebook vilket är en metod som vänstern väldigt ofta brukar använda mot sina meningsmotståndare.

Uppdaterad 24/9 07.00

Enligt uppgift på Facebook har personer occkså anmält nazistskandalen till Stockholms Stift som är hennes arbetsgivare.
I vår tidigare artikel idag så visade vi hur Helle Klein agerat kappvändare utan att stå för sina uttalanden vid senare tillfällen. 

Då gruppen Folkets Demonstration innehåller över 10.000 medlemmar på Facebook så är ilskan stor över att ha blivit kallad för epitet som Nazist.

Allt började igår med plumpa uttalanden kring Folkets Demonstration som sker imorgon lördag 13.00 på Raoul Wallenbergs torg. Uppenbarligen påstår vänstern att en partipolitiskt obunden demonstration är nazistisk enbart för att vid tidigare demonstrationer så har ett fåtal personer från högerextrema organisationer medverkat som åhörare. Att kontrollera vilka personer som kommer på en demonstration är självklart omöjligt för en arrangör och då sammankomsterna sker på offentlig plats står det alla fritt att vistas där.

 Om det kommer 5 individer från en högerextrem organisation och besöker Almedalen, är då HELA Almedalen ett naziläger där nazister ifrån alla Sveriges åtta riksdagspartier möts ?. Självklart inte MEN det är väldigt effektivt att skapa badwill för något som man inte tycker om som t ex demokrati genom att smutskasta det med starka epitet som “rasist” “nazist”. Då MP har dömda pedofiler i partiet, gör det då hela MP till ett pedofilparti ?. Hoppas att ni läsare förstår hur vänstern arbetar med guilt by association för att smutskasta.

Hur de har kommit fram till detta utan att åsiktsregistrera samtliga individer som kommer att delta på demonstrationen är för oss o redaktionen en gåta ?


Nu har inlägg postats i gruppen Folket Demonstration där ett flertal individer anmält både till DO samt Polisen hennes förtal mot över 10.000 människor. En av talarna på Folkets Demonstration Annelie Sjöberg har tagit så illa vid sig av Helle Kleins uttalande att hon har mailat samtliga medarbetare på Dagens Arbete inklusive chefredaktören. Utöver detta har hon polisanmält Helle för förtal alt ärekränkning.


Hinner vi få se en pudel av Helle Klein eller kommer det bli så att polisen och DO kommer att få agera i detta ärendet ? 

Det kan inte vara så att en offentlig person får sätta felaktigt epitet på över 10.000 personer utan juridiska konsekvenser.

Kan det vara så att på Helle Kleins mobiltelefon så spökar ordet “demokratisk” / “demokrati” via autocorrect och blir automatiskt ändrat till “nazist” “nazistisk” ?

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här