Sverige är i förändring och det märks. De individerna som är på yttersta vänsterkanten drar efter minsta lilla halmstrå som finns nu när hela opinionen i samhället svänger.

Vi börjar med att det på Twitter pågått oerhört märkliga diskussioner. Har det inte varit Nya Tider och bokmässan så har det varit vänsterns stora hat emot sveriges tredje största parti. Denna veckan har hatet fokuserats mot Folkets Demostration som kommer gå av stapeln imorgon klockan 13.00 på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm.


I detta fallet säger en bild mer än tusen ord. 

Det märkliga är att Helle Klein som under många år arbetat på Aftonbladet uppenbarligen inte står bakom sina uttalanden. Att först kalla en demokratisk demostration för “nazistdemostration” utan att förklara varför. När hon sedan får en fråga på sitt påstående där hon har satt epitetet “nazist” på tusentals svenskar så har hon mage att påstå att hon inte kallat någon för nazist.

Många har reagerat kraftfullt på henne uttalande på Twitter.


Det är fullt förståligt att hennes uttalande skadar och sårar.


Kommunism är uppenbarligen OK och får vara helt oemotsagt.

Även organisationen “Inte Rasist Men” kallar Folkets Demostration för nazistdemostration. Det är synd att svenska befolkningen inte är en folkgrupp så att uttalanden med sån här stark epitet kan anmälas för hets mot folkgrupp.

Men artikeln skulle primärt handla om Helle Kleins dubbelspel som journalist. När hennes politiska ideologi tar över så för hon resonemang som inte hänger ihop.

Den 10/9 tycker Helle Klein att alla inom SD är rasister och att det absolut inte ska ske någon demokratisk dialog mellan sjuklövern och SD i det demokratiska rummet.


“Jag är inte kappvändare, MEN”. Vi går tillbaka till år 2007. Då tyckte hon att det var viktigt att tala med Hamas vilket var klassad som en terrororganisation år 2007.


På redaktionen får vi inte ihop hennes resonemang eller PK-logik. Men det vi kan räkna med när sanningen kommer fram, när debattklimatet ändras, när verkligheten börjar komma ikapp och masspsykosen sakteliga klinga av ja då kommer hela vänstern go FULL Arnstad. Helle är ett fantastiskt exempel på detta.


Till slut så visar vi ytterligare ett exempel på förtal och denna gången mot SD.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här