1. På lördag den 24 September är det åter igen dags för folkets demonstration på Raoul Wallenbergs torg klockan 13.00.

Organisationen “Tillsammans mot fascism” kommer att samlas redan klockan 12 för att som vanligt störa en demokratisk sammankomst med tillstånd. Syftet enligt deras flyer är att visa att de ska stå upp mot krafter som vill ha ett regeringsskifte, eller “rasister” som det står i flygbladet. När denna artikeln skrivs så har 350 personer kryssat i att de ska deltaga i motdemonstrationen.

Se deras flygblad här på bilden nedan:


Inte nog med att de försöker samla aktivister på yttersta vänsterkanten så har även den skattefinansierade organisationen EXPO blandat sig i genom sin medarbetare Loan Sundman som även är en medarbetare till Expressen. Loan har nu uppvigla AFA aktivister
med arrangerat bussturer upp från Köpenhamn med ett 100-tal militanta Danska AFA-aktivister (just nu har 25 anmält sig till de Danska bussarna).

Loan Sundman uppviglar och skapar allmän fara för Svenska medborgare och skriver om Folkets demonstration på Twitter 12e Augusti:
De kommer bussa folk hit. Låt oss visa att vi ändå alltid är fler” enligt ledningen för Folkets demonstration, så har FD lämnat in en polisanmälan mot Loan Sundman för uppvigling och försätta folk i allmän fara.

Se bildbeviset om uppviglandet från EXPOloandsundman-uppviglar

Senaste händelsen var att Danska AFA var aktiva i början av september då 11 stycken blev anhållna under demonstrationen “för frihet” i Köpenhamn. En av våra läsare har skickat in bilder på hur vilt det gick till då i Köpenhamn och den stora frågan är om det kommer att gå lika vilt till i Stockholm till helgen.


Det som är än mer anmärkningsvärt är att svenska polisen kan i vanliga fall bussa ut huliganer från en fotbollsmatch där eventuellt chansen att vapen finns är väldigt låg så tar Polisen hand om dem. Medan yrkesdemonstranter som AFA så väljer polisen titta på. AFA vet hur man gömmer knogjärn och järnrör, rökgranater och har hela anvisningsböcker hur man bäst gör våldsamma aktioner mot antagonister eller hur man bekämpar polisen. Ändå väljer polisen att titta på som om det vore en makt bakom som vill se Folkets demonstration misslyckas till varje pris..

Se länk om AFA handbok via sidan Fimpa Jimpa,

Om Folkets demonstration
Folkets demonstration grundades 15:e September 2015 av ett flertal medborgare och har haft 7 demonstrationer och i etablerad gammelmedia har demonstrationen blivit nedsmutsad pga. ett fåtal personer som har deltagit från högerextrema organisationer (50 personer av 1000 vanliga medborgare inklusive pensionärer). Till och med Mona Sahlin som är djupt insyltad i Stiftelsen och extremistorganisationen EXPO har på förhand kallat demonstrationen för högerextrem och nazistiskt.
Det än mer bisarra omvärldsbeskrivningen är att inom Nazistiska kretsar så kallas Folkets demonstration för sionister = Pro Israel, vilket går at läsa mer på blueshift.nu

Statliga kommunistmedia SVT har svängt från att kalla Folkets demonstration för rasistisk till att nu vara Invandringskritisk, läs mer här>

Nu på lördag den 24e September kommer följande talare till demonstrationen:

Annelie Sjöberg

annelie

                                                       Stefan Torssell

stefan
Barbara Trusz

barbara
Nina Drakfors

ninadrakfors
Ulf Holmgren

ulf
Hans Erling Jensen

jens
Enligt en av talespersonerna Therese Larsson för FD, så är dessa Rösterna som ger er Styrka, Mod och Hopp..
Folkets demonstration ordnar
resor från till demonstrationen i organiserade bussar från norr till söder.
För er läsare vill vi att ni noga läser flygbladet om vad motdemonstranterna vill ha för något samhälle. Deras attack mot FD är enbart ett sätt att få samlas och spy ut sin galla mot samhället (och självklart då alla vanliga medborgare som deltar som vill få tills ett regeringsskifte, då den nuvarande S+MP ledda regeringen har kört Sverige i botten vilket även kan även lastas på föregående regering.
Alla partier som har suttit i regeringsposition i Sverige är skyldiga till övergreppet mot den Svenska befolkningen och i försöket till döda mångfalden i världen genom att ta bort Svenskar som folk och kultur.

Titta på dissidenter.com nu på lördag 24e September kl 13 till 15, då vi har fått koden från FD att kunna sända deras livesändning från demonstrationen.

/

Herr Mus

2 KOMMENTARER

  1. Lustigt att vänstern påstår sig ömma för arbetarklassen, när ingen föraktar arbetarklassen så djupt som just vänstern. Bl a för att nämnda klass röstar fel.

  2. Oy, genier, bara så ni vet så är Loan varken anställd av Expo eller är en medarbetare hos Expressen. Ni borde kontakta någon grupp som gör research åt er för det här är bara pinsamt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här