Regeringen presenterar idag höstbudgeten där det storsatsas under perioden 2018 – 2020 då nuvarande regering överhuvudtaget inte existerar. Inte nog med att det blir höjd skatt för medelinkomsttagare som tjänar mer än 38.000kr i månaden , nej nu ska även Sverigew barn och ungdomar vara med och betala flyktingkrisen. 


En spelkonsol kommer att bli 320kr dyrare exkl moms vilket innebär att priserna på ett Playstation 4 eller Xbox One kommer gå upp med 400kr. Skatten är viktbaserad och kommer ifrån “6.16.2.2 Utredningens förslag om skatt på viss elektronik” som beskattas med 120 kr/kg. Dock är taket max 320 kr (400kr inkl moms). Gäller från 1/7 2017,

Regeringen försöker mörka att flyktingkrisen med sitt kompetensregn har blivit en stor kostnad för det Svenska samhället och likt de tidigare proklamerat så har enbart negativa saker infriats av deras löfte från pensionsräddarna. Sverigedemokraterna har analyserat reformutrymmet och bilden nedan visar tydligt vart satsningarna i budgeten går.Utöver detta så har regeringen beslutat att återigen ta pengar ifrån svensk bistånd för att bekosta invandringen i Sverige. 8 miljarder tas från budgeten vilket kommer resultera i att många av de 60 miljoner som är på flykt i världen kommer att dö av svält pga Sverige har varit “naiva” och tagit emot 163.000 personer där 90% saknade id handlingar när de kom till Sveeige och i gruppen ensamkommande “barn” uppges minst 70% ha ljugit om sin ålder nedåt för att få lyxigare boende på Hvb-hem samt större möjlighet att få PUT.

Detta är en otroligt svag budget och det går inte som finansminister att påstå att vi har reformutrymmet samtidigt som vi höjer skatterna / lånar till reformer samt att 8/10 Svenskar är förlorare i den nya budgeten. Att vara i opposition och inte fälla en sådan skadlig budget för Sverige borde vara oerhört enkelt men Alliansen vågar inte gå till nyval nu när häften av deras partier ligger under 4% spärren.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här