Gästbloggare Ulf Möller.

13133094_1615548308771711_5984448200694978338_n-1

Återkommer ofta till detta videoklipp, eftersom jag tycker det tydligt visar vilken typ av problem vi har ”importerat” till vår del av världen.

Jag är för demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet, homosexuellas likaberättigande osv. Men många av de människor vi har tagit emot som ”flyktingar” till vår del av världen, delar inte mina eller västerländska värderingar.

Vad anser du om om de demonstranter vi ser i klippet?

Min åsikt är att de bör bli av med sina eventuella medborgarskap/uppehållstillstånd och utvisas. Är de födda i vår del av världen, anser jag uppriktigt sagt de hör hemma på dårhus eller fängelse och inte bör ha rätt att demonstrera.

Vet att det kan räknas som kontroversiellt att anse att vissa åsiktsyttringar inte är välkomna i samhället. Men jag står för att de som anser att exempelvis poliser eller homosexuella förtjänar att dö, inte ska få tillstånd att demonstrera. Sådana sjuka människor bör istället utvisas eller erbjudas vård.

Vad anser du?

Text: Ulf Möller

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här