Kärt barn har många namn PK-Maffian, PK-Eliten. År 2015 hade de kommit på ett fantastisk sätt att tjäna mera pengar än vanligt nämligen då publiken svek på deras föreställning. Året innan hade Sveriges statsminister proklamerat att hela svenska befolkningen skulle “öppna sitt hjärta” (således också sin plånbok, men det glömde Fredrik att säga). Vad gör man då som C-kändis med lite iq ? 

1. Inventerar det svenska politiska landskapet. DDR-Vänster [Check]

2. Läser Sveriges största tidningar som DN, Aftonbladet, Expressen [Check]

3. Tittar på svensk public service TV. Samt ser på nyheterna i SVT1 och 2. [Check]

4. Frågar runt hos sina vänner som också är B/C-kändisar varför det är vikande uppslutning på konserter / dåliga siffror på bokförsäljning generellt. [Check]

Vad är nu RÄDDNINGEN drog Schyffert till med, han satt tillsammans med Jonas och Marlena på hennes balkong. Det var inte vilken balkong som helst , den tillhörde hennes vackra “hus” eller slott vid närmar eftertanke. Utanför grönskade sommaren och det fanns inga grannar så långt ögat kunde nå. Marlena sträckt på sig och sa “A va liksom, så djävla fett bo här ute med knappt några grannar och ingen som klagar när jag sjunger falskt”, Jonas började fnittra… Så där pojkflickaktigt som bara han kan. “Men Marlena med denna stora tomten skulle du ju kunna göra som Bert och tjäna fett med stålar på de där ensamkommande unga “barnen”. Marlena blev vansinnig och utbrast “för fan, då hör alla när jag sjunger falskt och jag vill ha STOR trädgård och känna mig säker när jag lämnat slottet. Henrik satt fokuserad tyst och störde sig på att Jonas och Marlena pratade då han försökte göra klart 1ans mattebok. Han hade lärt sig bemästra addera, men subtrahera tyckte han var otroligt svårt (kanske även därför hans bolag blödde stort).

Marlena var nära mista slottet då hon inte hade råd med amorteringen längre.

Henrik hade börjat inse att han inte var roligt, och hade någonsin varit. Han hade insett hur otroligt tråkig han var, han var lika tråkig som hans plånbok ekade tomt.

Nästa del av sagan om PK-eliten kommer nästa Måndag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här