upplopp-1

Under lördagskvällen utbröt ett våldsamt upplopp i Oxhagen i Örebro. Ett 30-tal individer, flera av dem maskerade och beväpnade med tillhyggen, har sprungit omkring i området och två molotovcocktails har kastats mot polisen.

Samma i Malmö då ett flertal bilar, ett däcklager och ett bibliotek har stuckits i brand i Malmö i natt.Vid 02-tiden utrymdes också en flerfamiljsbostad efter att man hittat gastuber i en parkerad servicebil.– En man har gripits, säger Kim Hild, informatör på polisen region Syd.

Att poliser och andra blir utsatts för den här typen av brottslighet är för jävligt. Just att man försöker elda upp hus i bostadsområden där det bor vanliga människor, bibliotek tvättstugor mm, och när polisen dyker upp så kastar man brandbomber mot dem. Det är fruktansvärt. Sjukt.

Detta daltande med dessa invandrare måste få ett stopp. Nej jag är inte rasist när jag påpekar faktumet att det är i invandrarområden av invandrare. För jag tror inte att detta är svenskar som en dag bestämt sig för att åka ut till dessa områden för att ha “skoj”. Nej självklart är det invandrare.

Vi har nu sett detta i så många olika invandrartäta områden och detta sker nästa varje dag i mitt land. NOG nu. Jag vill att polisen när dom får brandbomber kastade på sig ska använda sina vapen dom har. Skjut dessa i benen, lagför och lås in för samhällsterrorism. för det är vad detta är ren och skär samhällsterrorism. Sen kan dessa patetiska snorungar skylla på att polisen trakasserar dem, jag bryr mig inte, och säkerligen inte många svenskar heller. Dessa kriminella vill få sälja sitt knark och göra brott ifred utan att polisen tar dom.

Vi har lagar för att dom ska följas och polisen som SKA se till att dom följs. Istället så har vi dialogpoliser som ska grilla korv och dricka kaffe. Allvar nu..Dialogpoliser??????? För vi läser varje gång i princip att inga gärningsmän blivit omhändertagna för dessa brott. Jag lovar att skjuter man en så får man tag i dom relativt fort.

Varför har inte dom andra nordiska länderna dessa problem? Man kan ju undra om inte detta är en medveten drivning till vänster av polisen av 87% som valt dem. Men nu är det nog. Kan inte polisen upprätthålla säkerheten så måste vi använda militären som en förlängd arm av polisen. Utrusta dessa och sätt 4 st i varje gatuhörn, låt dessa skjuta dom i benen och jag lovar att detta upphör. För vi har alla fått nog av att betala skatter till människor som bränner våra bilar vi ska till jobbet med för att jobba och betala skatt för att vi ska livnära dessa så dom ska kunna fortsätta bränna bilar kasta sten osv. Är man så gammal att man med berått mod kastar sten, molotovcocktails och anfaller med påkar jag då är man vuxen nog att inse att detta har en hög straffsats och att man kan bli skjuten i benet.

12 KOMMENTARER

 1. Självklart bör polisen skjuta skarpt !! Man får utlysa undantagstillstånd och ge media yppandeförbud. Kommunisterna på tidningarna skall inte kunna hetsa.

  • Kan bara håla med att daltandet och knäkrypandet gått för långt. Vet ju att om man har barn som man inte straffar beter sig som små svin tillslut.

  • Problemet med det är att dessa fiskmåsar inte då får sitta och göre en volta på 8 år. Dom ska känna att – oj fasen det va inte värt att sitta 8 bast för den enda stenen jag kastade. Sen är vi ju humanister eller hur? 🙂

   • Fast det kostar bara massa pengar som vi istället kan lägga på att förbättra skolan, vården/omsorgen och rusta upp infrastrukturen. Dessutom är det inte det lättaste att träffa någon i benen, speciellt inte med den minst sagt, värdelösa, svenska polisens vapenhantering.
    Nej jag är faktiskt inte humanist, jag är nationalist. 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här