Om att stå upp för sanningen

Vad är sanning egentligen? Jag har funderat över detta förut på min blogg här och här. För mig är sanning att stå upp för vad jag själv anser och kommit fram till oavsett motståndet mot mina åsikter. Sanning är dock relativ, då ny kunskap kan göra att man måste revidera det man tidigare trodde vara sant.

Men egentligen är det inget konstigt med det, då världen är i ständig och kaotisk förändring just nu. Lägg dessutom till det faktum att stora delar av vår historia inte är korrekt återgiven, utan manipulerad och friserad för att passa maktelitens syften.

Att stå upp för sanningen kräver dock mod, annars kan man bli av med arbetet för att man har “fel” åsikter. Men om man inte har modet att stå upp för det som man anser är rätt och riktigt, vem är man då?

Det är dock bättre att stå ensam med sanningen än att ansluta sig till lögnerna anser jag.


Demokrati, som vi hade en gång i Sverige, handlar om ett politiskt samtal där alla skall ha rätt att komma till tals om hur man vill att samhället skall fungera i stort och i smått. Som sann demokrat ansluter jag mig till Voltaires berömda ord som ni ser nedan.

Det finns dock en förutsättning för detta, och det är att meningsmotståndare spelar enligt samma spelregler, alltså demokratins spelregler, och inte företräder någon totalitär ideologi som islam eller kommunism som båda med våld vill förändra samhället. Sådana ideologier är oförenliga med demokrati och bör därför förbjudas i en demokrati.

Nu är Sverige inte längre en demokrati utan en kulturmarxistisk diktatur. Socialdemokratinhar blivit öppet diktatorisk.

En Facebookvän skriver:

Träffade igår en äldre man som varit medlem i socialdemokratiska partiet under många år och även verkat som lokalpolitiker, och han sade följande om dagens socialdemokrater när vi kom in på läget i landet:

“detta är inte roligt min vän för idag är det rena kommunister som kallar sig socialdemokrater, ja det är kommunister och de beter sig som kommunister i all anda och det påstår jag utan att överdriva, dagens socialdemokrater är och beter sig som kommunister. De kramar varje blodsdroppe ur folket och kväver småföretagare och stryper landsbygden, man jagar oliktänkande och dem som kritiserar partiet, man ger folket precis så lite att de hankar sig fram medan de förser sig själva rikligt ,och när de en dag lämnar sina uppdrag går de vidare inom välavlönade befattningar….jag skäms och tänker ofta tillbaka på att det fungerade bättre förr”.

Men, socialism och kommunism är ju samma ideologi, läs här.

I en intervju med SvD:s Göran Eriksson gör Stefan Löfvén klart att han inte självmant kommer att avgå som statsminister – även om Alliansen blir större än de rödgröna i nästa val. Läs här. Läs vad Madeleine E Nilsson skriver här om Stefan Löfvén.

S-ledaren vill därmed sätta press på allianspartierna: ska de de avsätta honom måste de göra det tillsammans med Sverigedemokraterna. Så talar bara en diktator.


Svenska folket vet inte vilken best de lämnat över makten till. En politisk adel som struntar helt i Sverige och Sveriges folk. En statsminister som beter sig som en diktator i en bananrepublik.

Regeringen gör man allt för att vara lydig knähund åt globalisterna och USAs korrupta regering som startar krig efter krig för att rädda sin dömda petrodollar. Den politiska adeln är beredd att offra folkhälsan, miljön och demokratin och är mer än villigt att acceptera att amerikanska storföretag får den reella makten över oss.

De skall ges total kontroll genom frihandelsavtal som TTIP och CETA och de har rätt att stämma EUs nationer om inte vi dansar helt enligt deras pipa. För mig är detta högförräderi mot Sverige, utan tvekan.


Dessutom kommer de från den amerikanska kulturen där i princip alla kemikalier tillåts i livsmedel och andra kemotekniska produkter omfattande allt från tvål till bekämpningsmedel.

För att en kemikalie skall kunna förbjudas ligger bevisbördan inte hos industrin som tillverkar produkten, utan på folket som tvingas konsumera produkten.

Det är hos vår Kemikalieinspektion, vårt Livsmedelsverk, vårt Jordbruksverk och vårt Läkemedelsverk som bevisbördan ligger att bevisa att en kemikalie eller tillsats är hälsofarlig eller giftig.

Tillverkaren går helt fri från ansvar. Detta är innebörden av TTIP och CETA och självfallet är Stefan Löfvén mycket entusiastisk över båda. De amerikanska storföretagens monopol  tvingar också bönder att förstöra sina egna friska skördar och börja odla giftiga genmodifierade organismer istället. Läs här.

Socialdemokraterna bedriver öppet en landsförstörande och farlig politik. Något jag skrivit om bl.a. här och här. Antingen medvetet eller oförlåtligt naivt. Båda är lika oförsvarliga då effekten blir densamma. Läs Lars Berns artikel här om hur Löfvéns Global Deal avslöjar att vår statsminister inte förstår vad som sker i världen

Hur länge skall de tillåtas fortsätta innan folket får nog? Men ett folk som förnekas sanningen om allt ifrån geopolitik, stora påfrestningar på landet, kännedom om det ekonomiska läget och mycket annat genom korrumperas mainstreammedia vet ju inte mycket om sanningen, de vet ju bara det som makten vill att de skall veta.

Vi som ifrågasätter lögnerna och står upp för sanningen stämplas som “konspirationsteoretiker” och blir av med jobbet för att vi gör så. Men vi kan se oss själva i spegeln utan att skämmas i alla fall.

http://hagenbo.blogspot.se/2016/09/om-att-sta-upp-for-sanningen.html

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här