10614160_683688005047496_8340579266568985459_n

Ett inlägg av Matthias Olofsson.

Här kom det då, moderaterna erkänner att SD inte är rasister.

Anna Kinberg Batra säger att det är dags att sluta demonisera SD som rasister/fascister och nazister med dålig människosyn, samtidigt som hon fortfarande säger att samarbete är uteslutet. Denna gång pga att SD nu har fel i sak och att SD är emot EU och Natomedlemskap.
Detta uttalande skall ses som att Anna och Moderaterna nu tar avstånd från den smutskastning av SD som Alliansen och de Röd/gröna tidigare har ägnat sig åt för att skrämma människor till att inte våga rösta på SD.

Det Anna nu har tvingats inse är att Alliansen är ett minne blott, de kommer aldrig mer att få egen majoritet då SD enligt oberoende mätinstitut ligger runt 25% och är landets största parti.
Strategin med att påstå att SD är rasister och har dålig människosyn höll inte, verkligheten gjorde sig påmind och allt fler har sett vad som händer i Sverige. Vad obegränsad och okontrollerad invandring utan anpassningskrav på de som kommer hit leder till. Många av de som kommit hit har inte kunnat identifiera sig, det har fört in stor osäkerhet i landet då vi faktiskt inte vet vilka dessa människor är.
-Allt fler har läst regeringsutredningarna, likt SOU 2015:95, som säger att Sverige kommer att ha ett ekonomiskt underskott fram till mitten av 2040-talet ifall inget riktigt drastiskt görs.
-Allt fler har läst kommun och landstingsrapporterna som säger att skatten måste höjas med mellan 2-6kr för att kommunerna skall gå runt.
-Allt fler har läst SCB statistiken som säger att invandringen aldrig varit lönsam och att den inte kommer att rädda våra pensioner.
-Allt fler har läst polisrapporterna om våra nu 53 utanförskapsområden där polisen inte längre kan upprätthålla lag och ordning, där bilar bränns på nätterna och där blåljuspersonal utsätts för rena militära överfall, ibland tom med handgranater och automatvapen.
-Allt fler har läst om polisens kod 209 som syftar till att mörka den ökade brottsligheten som vissa destruktiva människor fört med sig hit från sina hemländer.

Sanningen är att SD har haft rätt i allt de har påstått, det kan Anna givetvis inte säga rakt ut för det är ju som att be människor att rösta på SD. Vad SD kräver av de som kommer hit är anpassning, att man tar seden dit man kommer, att man gör sitt yttersta för att anpassa sig till sitt nya hemland, inte kräver att Sverige skall anpassa sig efter deras gamla länder, kulturer, religioner, traditioner som de faktiskt har flytt ifrån. Sunt förnuft och något vi svenskar alltid gjort själva, man anpassar sig och tar seden dit man kommer.

Moderaterna vill sitta i regeringsställning och enda sättet som det kommer att ske på de närmast 20 åren är genom samarbete med SD, och då måste hon tvätta bort demoniseringsstämpeln som Reinfeldt varit mycket delaktig i att, för att inte säga drivande i, klistra dit på SD. Allt för att slippa diskutera sakpolitik, då rasister aldrig kan ha rätt, och för att ingen ska våga säga rakt ut att man röstar på SD.

Nu har hon två år på sig för att förbereda sina väljare på att SD inte är rasister med dålig människosyn utan en tänkbar samarbetspartner. Som dock enligt henne har fel i sak, men det är inget problem eftersom hon tror att hon kan styra agendan i en förhandling om en uppgörelse. Och hon har bra draghjälp av partiledningarna inom både L och KD samt de många M politiker som redan vill se det samarbetet.

Stefan Löfven inser förstås denna strategi som Moderaterna nu lagt fram för öppen beskådan, den har för övrigt varit väldigt tydlig sedan Anna markant ändrade sitt tonläge mot SD i våras, hon slutade då säga rasist samt vägrade säga att hon aldrig skulle samarbeta eller aktivt söka stöd av SD. Precis just därför måste hon nu, bitvis, avsluta och förringa demoniseringen som Reinfeld påbörjade. Hur skulle det annars se ut när hon efter valet 2018 söker samarbete, eller stöd, med SD?
Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och MiljöPartiet kommer givetvis som motdrag att öka demoniseringen av SD. Deras mediaapparat med tidningar, tv, fackförbund, tankesmedjor och propagandaorganisationer kommer att gå på högvarv. SVT (vars anställda till 80% sympatiserar med röd/grönt), Aftonbladet, DN, Metro, LO, Expo, IRM, Etc, Politism, KIT, AktuellFocus, för att bara nämna några kommer att systematiskt enda fram till valet 2018 fortsätta att frenetiskt smutskasta och sprida myten om att SD är rasister, fascister och allt annat hemskt de kan komma på.

Så nu kan ni, som läser detta och som inte redan är SD, sluta kalla oss SDare rasister. Ja om nu någon, på min vänlista, mot förmodan skulle rösta röd/grönt så nästan förväntar jag mig den desperationen, ja jag faktiskt välkomnar den debatten.

Ni andra har fått en inblick i politikens fula spel, smutskastning och demonisering för att slippa ta debatter och på så sätt vinna röster. Stigmatisera motståndarna, använd en gammal beprövad psykologi om grupptillhörighet och mänsklig rädsla, rädsla för att inte få vara med och passa in. Är du inte med oss så är du mot oss, och då får du inte vara med i gemenskapen. Tragikomiskt nog är det denna gemenskap och tillhörighet som SD verkligen värnar om.
Sanningen är att SD är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grund. Den nationalismen har öppen svenskhet, dvs alla, oavsett etnisk och kulturell bakgrund kan bli svenskar. Det finns alltså ingen rasism i SDs principprogram. SDs nationalism är sk Statsnationalism, som bygger på termer såsom lojalitet och gemenskap, precis den grupptillhörigheten som bygger ett samhälle eller grupp starkt. Gör din plikt och kräv din rätt i den ordningen, något som våra föräldrar och deras föräldrar osv alltid varit noga med att inpränta i sina barn. Tillsammans är vi starka och kan föra traditionerna vidare.’

Matthias Olofsson

 

.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här