Enligt Expressen som varit i kontakt med Malmöpolisen Söndag kväll så står åter igen ett antal bilar i brand 21.00 när larmet gick.

Det är Två bilar på Lindängen i Malmö som just nu står i brand samt bilar på Helenetorpsvägen och Sorgenfrivägen. Då kvällen precis har börjat och sett till tidigare mönster så kommer det med stor sannolikhet att bli ännu en tuff kväll och natt för blåljuspersonalen. Den stora frågan är vad samhället ska sätta till för några motmedel för att få bukt med detta nya fenomen i Sverige ? 

Vi ställer oss också frågan hur de Svenska försäkringsbolagen kommer att agera. Med stor sannolikhet så kommer premierna för helförsäkring där brand ingår att chockhöjas för de som äger bilar i de problemområden där det brinner var och vart annan kväll. Som en känd person i Sverige myntade år 2015 “Sverige har aldrig varit tryggare”.

Länk till Expressen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här