Vlkomna hit alla medborgare patrioter och ni som värnar ert land. Börjar ni tröttna och har ni fått nog av vanstyret av vårt land? Har ni fått nog av verklighetsfrånvaron hos klöverpolitikerna? Har ni fått nog av kriminalitet, skjutningar, handgranater, tafsningar, gruppvåldtäkter, bilbränningar och stenkastning samt brandbombsattacker mot blåljuspersonal? Har ni fått nog av inkompetenta Dan Eliasson och de svårigheter för polisen att se till att vi medborgare är trygga och säkra i vårt eget land? Är det okej att Stefan löfven inte vill avgå om han förlorar valet? Är det oki att vårdköerna ökar? Att fattigpensionärerna bara blir fler och fler? Ja jag skulle kunna dra upp ett antal ex till. MEN anser ni att nu är det nog, ja då kommer ni till Raoul Wallenbergs torg den 24/9 och visar det. Sluta knyta näven i byxorna. Tillsammans så kan vi göra skillnad.

Snälla alla ni ,dela detta alla som läser så dem kan bli en faktor i debatten och visa att vi/ni fått nog. Sen uppmanar jag er som bor i eller runt sthlm att komma och vara med vid detta tillfälle då det är ett års jubileumKom till Raoul Wallenbergs Torg den 24/9 kl 13.00 för att visa att du fått nog av detta vanstyre och av dessa människor som ska kalla sig för bärare av folkets röst och vilja.

fd

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här