Det stämmer! Filip & Fredrik vill göra oss påminda om vad SD-politiker sagt sedan valet 2014 då man anser att “man börjar tycka synd om SD”, att SD blir demoniserade. Allt för att regeringssamarbeten börjar diskuteras från olika håll, som det demokratiskt bör och ska göras. Var god se klippet i länken nedan om du missat:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23537011.ab

Frågan ter sig då naturlig: Kommer man att göra motsvarande inslag gällande osmakliga uttalanden från sosse, vänster eller MP håll?

Det finns ju smällkarameller att välja ifrån:

“Judesvin!” kommunfullmäktige ledamoten Omar Omeriat uttrycker sig om israeler på Facebook. Eller: “Jävla blatte!” skrek sossepolitikern Palmqvist åt en busschaufför och åtalades för detsamma. Nu ska vi inte glömma klassikern: “Jag ska skära av dig dina bröst och steka dom i smör. Du ska dö din hora!” sossarnas kampanjarbetare som är dömd för flera fall av hot och sexuellt ofredande. Varför inte: “En ihjälskjuten invandrare är bästa julklappen” miljöpartisten Joakim Andersen tyckte det va lämpligt att yttra på Flashback.

För att nämna några, det finns en novell fylld med liknande uttalanden vill jag påstå. Att kasta sten i glashus är en rejäl underdrift för sossevänstern som är fenomenalt dåliga på att sopa rent framför egen dörr.

Sen har vi ju kategoin feminazis och hat i diverse sociala medier men dom får och är ett kapitel för sig.

Det som ska tilläggas här är att Filip själv öppnar upp för en karriär inom politiken, hybris månne? Vet inte om vi behöver en programledare till i politiken, vi har ju Alice Bah Kuhnke.

http://www.expressen.se/nyheter/filip-hammar-oppnar-upp-for-politisk-karriar/

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här