ladda-ned

Detta är Christer Öhgren han var en miljöpartistisk politiker som gillar bla kiss sex. Den misstänkte politikern representerar miljöpartiet och kandiderade till riksdagen 2002. Han greps i sin bostad sedan sociala myndigheter slagit larm om hans misstänkta sexkontakter – med inslag av urin och förnedring – med unga pojkar. Kommunpolitikern sitter nu häktad, på sannolika skäl misstänkt för sexuellt utnyttjande. Offret är en 14-årig pojke. – Åtalstiden har förlängts till 13 december, säger kammaråklagare Martin Bresman.

Medger sex

Politikern medger att han haft sex med pojken, men hävdar att han trodde att han inte var underårig. Han förnekar dock bestämt att de haft förnedringssex. Expressen kan i dag avslöja att det finns bevis på motsatsen. Enligt en person – som rör sig i samma kretsar som de ungdomar som besökt politikern – har polisen kommit över en film som spelats in med mobiltelefonkamera. Filmsekvensen visar hur en pojke urinerar över politikern i ett badrum under en sexakt. – Jag kan varken bekräfta eller förneka, jag vill inte uttala mig om bevisningen alls, säger Martin Bresman. “Hört ryktet” Är bevisningen bra? – Tingsrätten har häktat, och det skulle de inte ha gjort om det inte funnits sannolika skäl. Miljöpartisten har flera politiska uppdrag och innehar också andra kommunala uppdrag.

Visserligen gammal men nu när vissa andra kan dra upp 20 år gamla saker så kan även vi visa på riktiga äckel det finns inom 7-klövern vilket jag “Faust” kommer att göra då och då. http://www.expressen.se/nyheter/sex-gripne-politikern-filmades/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här