14222292_308145689543041_4297976516060963155_n

Ett allvarligt problem är att vi har en statsminister, som även om väljarna inte vill det, vill sitta kvar. För Stefan Löfven är den egna makten viktigare än viljan hos svenska folket. Det kallas maktfullkomlighet och visar Löfvens olämplighet inom politiken.

Stefan Löfven tål inte heller kritik. Han anser sig aldrig vara klandervärd. Han är dessutom en baddare på härskartekniker, särskilt duktig är att han på att föra över skuld och skam på dem som motsätter sig hans politiska gärningar. Andra trick han använder sig av är dubbla och otydliga budskap. Men framför allt ska det svenska folket hållas i schack och rätta in sig i ledet. Ty Löfven kan ju inte ha fel?! Allt resonemang uteblir därmed.

Det måhända vara lite överdrivet men Stefan Löfvens maktfullkomlighet har lett till ökade problem…

Ett sådant allvarligt problem är exempelvis gängvåldet och segregationen i våra förlorade områden. Det är inget annat än skamfläckar för vårt Sverige. Blåljuspersonal hotas, bilar brinner, oskyldiga människor skadas och dör. I dessa delar av Sverige råder inte längre det civiliserade rättssamhällets principer.

Stefan Löfvens svar på detta är ett reformprogram som består av tio reformer. Det handlar bland annat om att “se över straff” för attacker mot blåljuspersonal, arbeta med brottsförebyggande åtgärder, öka stödet till civilsamhällesorganisationerns och kommuners verksamheter mot våldsbejakande extremism – samt ökade resurser till poliser i utsatta områden.

Jo jag tackar jag! Förvisso är Löfven ideologiskt där han vill vara, det handlar om ett samhälle som ska hålla ihop, men han talar mer om det än vad han gör.

Det behövs mer än ett reformprogram för att göra Sverige till ett tryggt land att leva i för alla. Visst, vi behöver polisiära kraftsamlingar, vi behöver utbildningar et cetera men vad vi framför allt behöver är en statsminister som inte är maktfullkomlig utan en som faktiskt på djupet förstår de problem vi står i och inför.

Exempelvis bör man också förstå….

Att de demografiska förändringarna i många delar av Sverige är så genom gripande att det inte längre finns någon gemensam kultur. Visst man kan fråga sig varför det skulle vara viktigt eller ens är nödvändigt men faktum är, om det inte finns någon slags gemensamhet eller sammanhållning, kulturell eller historisk, finns det faktiskt inget samhälle att integreras i.

3 KOMMENTARER

  1. Om jag har förstått det hela rätt, så ingår han i en slags sekt. Som vill skapa kaos i Europa.
    Sekten ligger förmodligen bakom all styrning av massmedia och annat oxo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här