samma-sak-gor-det-mindre-ont-att-bli-ihjalsparkad-av-en-kommunist-an-att-bli-ihjalsparkad-av-en

Sveriges nuvarande statsminister vägrar kategoriskt att diskutera med landets tredje största parti som representerar 18 procent av landets invånare. Hans argument är välkända.

Man kan antingen hålla med honom eller så kan man tycka att det är en inkompetent inställning.

Det som dock förvånar mest är att han är så fruktansvärt inkonsekvent i sin hållning.
Å ena sidan verkar han vara överkänslig medan han accepterar utan att blinka ett nära samarbete med ett annat parti som har inte bara rötter utan både stam och krona i den ideologi som dödade mellan 100-150 millioner människor, alltså betydligt många fler än vad nationalsocialismen gjorde.

Någon borde informera statsministern om att de svenska kommunisterna alltid har hyllat de värsta massmördarna i mänsklighetens historia.

Han borde kanske åka på en studieresa och besöka alla kommunistiska tortyrkammare, koncentrationsläger och alla massgravar med offer för kommunistisk terror.
Han skulle kanske kunna passa på att fråga sin förhandlingspartner om vad som lockade honom till att gå med i Kommunistisk ungdom och hänga upp bilderna på Lenin, Stalin, Pol Pot och Mao på partiets kontor runt om i landet.

Många människor som bor i Sverige har släktingar eller vänner och bekanta som har fallit offer för kommunisternas terror runt om i världen. Dessa människor dagligen förolämpas genom att politiker och massmedia ger fritt forum till kommunisternas aktiviteter.
Gör det mindre ont att bli ihjälsparkad av en kommunist än att bli ihjälsparkad av en nazist? Kan någon ställa den fråga till vår nuvarande statsminister?

http://www.hallandsposten.se/%C3%A5sikter/hp-l%C3%A4saren/kommunisterna-har-alltid-hyllat-massm%C3%B6rdare-1.3791514

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här