15.9 C
Stockholm
tisdag, maj 30, 2023
Hem Brott & 291 Angående semester i hemlandet man flytt ifrån!

Angående semester i hemlandet man flytt ifrån!

5224
0

Det är mycket tal nu på sociala medier om detta med att folk som söker skydd och får put åker hem igen. Ja det stämmer väldigt bra. Kan komma ihåg en viss gång 2014-07-31 i hatsajten Aftonbladet där det stod med stora bokstäverskarmklipp-2016-09-17-12-45-30

Flera hundra svenskar är just nu strandsatta i Somalia efter att researrangören Fly Olympic plötsligt gått i konkurs – och ställt in alla flyg.

Shanso ali Hassan, 23, befinner sig i Mogadishu tillsammans med sin familj.

Vi är 1000 personer här som inte kommer hem. Folk börjar bli oroliga och flygbolaget säger absolut ingenting, säger hon.

Detta är inte bara orimligt att dessa ska kunna åka tillbaka och få behålla sitt medborgarskap utan helt fel enligt “FN konv III kap art 1 C § 5” Dessa har tillskansat sig ett medborgarskap och otroliga förmåner genom en lögn. Men uppenbart är det helt okej att ljuga om man kommer från utlandet, är det månne en del av deras kultur?

Sen när det visar sig vara över 1000-tals PERSONER och myndigheterna inte ens reagerar så förstår man att detta har med aktivism att göra

En flykting, som åker på semester till ursprungslandet förlorar enl FN konv III kap art 1 C § 5 sin ( se länk nedan) flyktingstatus. UNHCR handbok stipulerar exakt vad som gäller. sålunda så bryter regeringarna i Sverige mot detta och tom BETALAR dessa för att dom ska kunna åka hem till det fasansfulla hemska krig som dom själva uppgett det är.

Tyvärr så är det inte ärliga och laglydiga människor som sitter på dessa stolar och bestämmer utan vänsteraktivister som gör allt dom kan för dessa ljugande människor. Tragiskt är att dessa pengar (visserligen småpotatis i det stora hela) men dessa pengar kunde ha fått gå till äldreomsorgen eller polisen för högre löner.

Sen vet man att det även sitter människor från deras egna hemländer på stolen mittemot som endera av landsmannakärlek eller pengar ger dem put.

Sen har vi detta som jag definitivt blir arg på. image

Mina papper blir inte mer äkta efter tre år till, säger Mohamed Husein. 40-åringen är språkrör för den somaliska Skaraborgsföreningen och kom till Sverige i november 2009  Mohamed Husein är utbildad lärare och jobbade som rektor i Somalia. Hans fru arbetade som gymnasielärare. Men hon tvingades lämna landet efter att terroristgrupper attackerat henne för att hon höll lektioner för vuxna män. Knappt ett år efter att hustrun kommit till Sverige följde Mohamed efter och familjen återförenades. Han förklarar att med ett svenskt medborgarskap så skulle han kunna utveckla sitt företag till ett export- och importföretag, bara för att ta ett exempel. – Jag kan inte resa utanför EU och inte besöka min mamma i Somalia. Då undrar ju jag Faust?
VA DET INTE TERRORISTER OCH KRIG I DITT LAND? DU KOM JU HIT FÖR DET DU OCH DIN FRU..ELLER LJUGER DU NU?
Den norska regeringen sätter ned foten mot det tilltagande asylmissbruket och gör det till regel att upphäva uppehållstillståndet för den som reser på semester till det land man påstår sig ha flytt ifrån.

Polisreaktion mot flyktingars resor

Gränspolisen i Skåne reagerar mot att flyktingar från Irak, som fått permanent uppehållstillstånd av skyddsskäl, ändå obehindrat gör resor tillbaka till Irak. Nu ska polisen börja tipsa Migrationsverket om fall, där skyddsskälen och uppehållstillståndet kan komma att omprövas.
Från Malmö Airport går sex ofta fullbokade plan i veckan till Irak. Bland resenärerna finns irakier som beviljats uppehållstillstånd i Sverige därför att de riskerar att fängslas, torteras eller dödas i sitt hemland. Ändå kan dessa personer resa till Irak och ibland tillbringa månader där, enligt tv-kanalen.
10 januari 2011 reagerade polisen redan medans politiker sover.

 

Samma med den algeriska kvinna i Malmö som uppburit föräldrapenning, barnbidrag, underhållsstöd och bostadsbidrag under sju år bodde i verkligheten i Algeriet. Försäkringskassan kräver nu pengarna tillbaka.

Det var när kvinnans barn inte dök upp till skolstarten på hösten 2014 som Försäkringskassan vaknade till. Efter utredning kom det fram att kvinnan hade flyttat tillbaka till Algeriet och levde där gott på svenska skattepengar, tillsammans med sin make som utvisades från Sverige 2003. Även barnen har mestadels befunnit sig i Algeriet.

Eftersom mamman och barnen inte varit permanent bosatta i Sverige under perioden har de inte rätt till bidrag och ska därför betala tillbaka 1,7 miljoner kronor. Man kan ju undra varför det tog så många år och hur många fler som gör så här? Ett antal tror jag nog vi kan räkna med då våra slappa myndigheter inte har någon kontroll alls.

http ://www.humanrights.se/wp-content/uploads/2012/01/Konvention-angaende-flyktingars-rattsliga-stallning.pdf

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Vill du stötta sajtens överlevnad? Swish: 0769-460055
Donationer November 2020
0%