Alla kommer vi ihåg Anders Danielsson från Almedalen i somras. Allt handlade om att ingen hade fått det sämre i Sverige pga flyktingkrisen.

Då Sverige nu är i en högkonjuktur enligt vår tesla-finansminister trots att vi lånar 600 miljoner per dygn och att hon har aviserat skattehöjningar samtidigt ställer vi oss den stora frågan om någon fått det sämre ?

Vi har personer som fått lämna lägenheter och äldreboenden för att ge plats åt flyktingboenden som ger bostadsägarna en högre profit än vanlig hyra. Vi har kommuner som köper bostadsrätter och villor till flyktingar som fått PUT där vanliga svenskar får köa till en hyresrätt i 10 år. Hur ska de ungdomar som bor hemma någonsin kunna flytta hemifrån då flyktingar får gräddfil i kösystemet ?

Detta måste vara en utav Sveriges största landsförrädare, och för att avsluta artikeln det är många som fått det mycket mycket sämre pga flyktingkrisen + en regering som vägrar ta ansvar och gömmer sig bakom naivitet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här