sverige_inkomst2-1024x646

Sverige är mitt land. Norden min plats. Vi har vårt sätt att leva detta lämnar vi aldrig ifrån oss.

Beslutet till dagens kaos togs År 1975 fattade en enig riksdag under regeringen Palme ett grundläggande beslut om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle. Proposition 1975:26. Där det stipuleras att dom som kommer själva får välja om och hur mycket dom vill ingå i Sverige och vår kultur.

Låter det som att detta ger dom ett val att dom måste integreras? NEJ just det, och samtidigt så nämner inte dom att vi svenskar ska integreras. Nu helt plötsligt så tror dom där i klövern att dessa kommer att kunna leva bland oss utan problem. Problemet som jag ser det är bara att vi svenskar vill till 95% leva med andra svenskar, att tro att det är någon skillnad för dom som kommer hit, ja då är man inte bara dum utan imbecill och saknar kunskaper om människor. Eller så så tror dessa politiker att bara för att dom vill detta så vill alla det. NEWS alla jag har talat med vill det inte.

En ny studie som gjorts mellan 1990-2007 visar det många redan visste.

Ja, vi hittade en så kallad ”tipping point” på omkring 3-4 procent, säger Emma Neuman, nationalekonomisk forskare vid Linneuniversitetet. När de utomeuropeiska invandrarna är så många i ett bostadsområde så börjar de infödda svenskarna att flytta därifrån.

– Effekterna var faktiskt starkare på 1990-talet, och då var ”tipping point” något lägre, det vill säga svenskfödda var mer benägna att flytta så fort bara ett fåtal invandrare flyttat in, säger Emma Neuman. Det kanske kan tolkas som att många trots allt har blivit lite mer toleranta, men den övergripande utvecklingen verkar svår att bromsa.

Så sluta tryck på oss svenskar vad ni vill och ta och börja ta in vad vi vill och tycker. Det limmet som fanns i Sverige tidigare har ni så totalt löst upp med allt våld,rån,våldtäkter, otrygghet. Snart skäms man för att säga att man är svensk då Sverige ses som ett enda stort skämt med Löfven i främsta ledet.

Jag bli så förbaskad då jag ser denna video från propagandacentralen Inte en enda av majoriteten av svenskarna får komma till tals.

 

Vad tycker du som läsare av detta om att integreras?

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här