Publicerades den 12 sep. 2016

 En krönikör i Aftonbladet skriver om SD festivalen i

Sölvesborg. Hennes underlag till, att mer eller mindre kalla festivalen för ett fiasko, är fredagen då första dagen var. Hon skriver, att festivalen var inget betydande för SD sympatisörerna, utan festivalen var mer viktig för eliten. Grovt påstående på ett inte fullständigt underlag då festivalen hade sin höjdpunkt på lördagen med 2.500 människor närvarande.

Själv tycker inte jag det är konstigt, att det kom lite folk till fredagen. Man behöver bara ställa sig frågan, hur många har semester kvar i slutet av augusti? Hur många har barn som börjat skolan?

Aktuell krönikör har sin vinkel. Jag gör antagandet, att hon höll sig undan lördagen för att kunna göra sin färdiga vinkel om vilken dålig satsning SD gjort. Nu kan hon i sin vinklade värld låtsas, att folket inte brydde sig om festivalen. Dock pratade jag med folket hela fredagen och lördagen (alltså mer underlag än vad krönikören har) och alla var så nöjda och hade en trevlig helg. Det var flera från SD:s partistyrelse som var där på lördagen och gjorde sig anträffbara för folk som ville ta ett par ord.

Jag kan på god grund påstå att krönikören vinklat sitt inlägg i Aftonbladet rejält genom att säga, att festivalen var viktigare för eliten än folket. Om du inte känner igen dig i det hon uppger, så ring och påtala vilken succé det var för festivalen och de som var där med mat osv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här