ingasocialisterpavaragator

Att löfven (observera jag skriver löfven med litet L) lider av hybris såg vi på hans senaste utspel om att han inte tänker avgå frivilligt. Han har tidigare visat att demokrati är något han gillar alls. Vet några andra som på 30-talet inte heller gillade demokrati. Dessa totalitära socialister visar sina rätta takter igen då han säger så. Att tro att man är störst bäst och kan allt mer än alla andra kommer att vara lille löfvens fall.

”Inte-min-statsminister” Löfvén kallar gärna SD för både fascister, rasister och nazister. Men sedan surar hans parti för att SD inte röstar med dem i riksdagen. Som man bäddar får man ligga, löfven lille.

Sossarna försitter inget tillfälle att kalla Sverigedemokraterna för alla möjliga otrevligheter. Länge hade fascistgalningen och lögnaren Henrik Arnstad Löfvéns öra, och fascistmantrat verkar ha fastnat i svetsarlärlingens/fackpampens medvetande.

Att tro att man bara för att man nu fått spela på dessa stora arenor runt om i världen är förmer än alla andra, ja då han man stora problem. vill nog kalla detta narcissistisk personlighetsstörning och att man nog då ska ta och söka hjälp.

Narcissistisk personlighetsstörning behandlas vanligtvis med psykoterapi (mer specifikt psykodynamisk psykoterapi eller kognitiv beteendeterapi). Humörstörningar, till exempel depressioner och liknande som kan uppstå, behandlas med mediciner. En person med narcissistisk personlighetsstörning söker sällan hjälp för sin störning, känner inget behov av att förändras och anser oftast att det är omgivningen som bör förändras i sitt bemötande.

Narcissistisk personlighetsstörning diagnostiseras ofta tillsammans med andra former av psykisk ohälsa, till exempel humörstörningar (till exempel depression), ätstörningar och substansrelaterade störningar (till exempelsubstansmissbruk).

Personer med narcissistisk personlighetsstörning kan ha multipla personlighetsstörningar, vanligen histrionisk,borderline, paranoid och antisocial. Patienter med narcissistisk personlighetsstörning personlighet ska skiljas från andra störningar inom “kluster B-personlighetsstörningar”. Narcissister är grandiosa, histrioniker behagsjuka och antisociala känslokalla, medan borderliners är behövande.

Till skillnad från histrionikern är narcissisten mer prestationsorienterad och stolt över sina ägodelar och talanger. Narcissister visar inte lika ofta sina känslor som histrioniker gör och de håller tillbaka på känsligheten för andra.

Narcissister är mindre impulsiva, mindre aggressiva och mindre bedrägliga än personer med antisocial personlighetsstörning. Jämfört med personer med antisocial personlighetsstörning är färre narcissister kriminella.

Detta har vi sett ett antal gånger då han inte ser sina egna fel eller brister utan projicerar sina fel och brister på andra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här