IS postade denna veckan en ny hemsk video på avrättningar av påstådda “spioner” att kalla det för avrättning är milt då personerna slaktas likt djur. 

Den nya videon där de avrättar “spioner” är ett nytt lågvattenmärke även när det IS. Den Muslimska högtiden Eid Al Adha går till på så sätt att djur offras. IS har nu kommit på ett nytt sätt att “fira” genom att istället för djur slakta misstänkta personer. Halsen skärs av likt vid halalslakt, kroppen töms på blod, för att sedan hängas upp i slaktkrokar.

OBS denna videon är inget för KÄNSLIGA tittare inte ens något för de som sett tidigare IS-Videos. Att denna filmen skulle uppmärksammas i vanlig svensk MSMmedia kommer aldrig att ske.

Den stora frågan som vi ställer oss är hur filmer likt dessa kan få en enda person att ansluta sig till IS. Detta talar ytterligare för att de som ansluter sig / stödjer IS har en helt felaktig värdegrund och syn på mänskligheten. 

​Videon hittar du HÄR 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här