Det har talats om att “Svenska” familjer som har fått uppehållstillstånd i Sverige senare åker till sitt forna hemland på semester.
Detta är inte enbart ett fenomen i Sverige utan sker över allt i Europa fast ett annat scenario som  mörkas ännu mer i Sverige är
att flyktingar åker tillbaka till “krigszoner” på semester som German Huffington Post och Die Welt i Tyskland rapporterar om.

Liknande situation i Sverige,
imagesomalier
Är en händelse av “många” som i Augusti 2015 var en familj som hade fått uppehållstillstånd i Sverige som flyktingar och ville få ett Svenskt pass för att kunna åka tillbaka till sitt forna hemland, så börjar man undra hur Svenska myndigheter tänker…  Läs mer här >>

I Tyskland har det nu blivit än mer tydligt att krigsflyktingar från kända områden som exempelvis Syrien väljer att åka tillbaka för att ha semester;

I German Huffington Post skriver man: ”
Under helgen meddelades att en del flyktingar i länderna att åka på semester, som de har flytt Syrien, Afghanistan och Libanon.

Tyska
Am Wochenende wurde bekannt, dass einige Flüchtlinge in den Ländern Urlaub machen, aus denen sie geflohen sind: Syrien, Afghanistan und Libanon.

Läs hela artikel här >>


Så hur kan det komma sig att flyktingar åker på semester i de länder som de flyr ifrån och som har pågående krig? Speciellt Syrien så borde varningsklockorna gå varma, för att semestra där låter mer som en IS-mördare. Och enligt FN konventioner så förlorar en flykting sin flykting status ifall han/hon reser tillbaka. Likväl vill den Svenska staten att hon/han får återvända till Sverige. Varför?

Exempelvis kan en flykting förlora sin flyktingstatus ifall man söker ett pass för sitt forna hemland,  läs händelse från Migrationsverket år 2009 “Den 8 december 2009 beslutade Migrationsverket att återkalla A:s flyktingförklaring. Som skäl för beslutet anförde verket att han ansökt om och beviljats ett hemlandspass och att han därmed inte längre kan anses ha ett skyddsbehov gentemot hemlandet.” Läs mer här >>

Men likväl i Sverige så beviljar man uppehållstillstånd fast att personer reser på semester i sitt hemland som har ett pågående krig.

Mer att läsa om dessa situationer som dagligen händer och tystas ned i Sverige, går att hitta mer om i utlandet, läs mer här>>

Så vad är orsaken till detta? Varför tillåter man flyktingar att behålla sin status när de återvänder till sitt hemland som fortfarande är i krig?  Stödjer man potentiella terrorister ?Har man inte riskerat sitt liv genom att åka med båt över hav, eller vandrat över berg och smugglat sig fram till Sverige och sedan plötsligt vill återvända på semester betald av Svenska skattebetalare? Eller är resan betald med egna pengar? Frågorna är många men största frågan är varför den Svenska staten låter detta fortsätta?
Hatar Svenska staten sina invånare så pass mycket att man vill jaga ut vanliga hårt arbetande Svenskar till att bytas ut? Ingen vet, förutom etablissemanget.

Har du någon nyhet och tips från maktens korridorer som rör sig om detta ämne? Skicka en epost till info at dissidenter com  så kan en belöning ges i pengar.

/
Herr Mus 

1 KOMMENTAR

  1. Står väl tom med i FNs flyktingstadgar att man inte kan anses ha asylskäl om man kan åka på semester till hemlandet,, ska kolla det där

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här