Diskussionerna i Media år 2016 har kantats av oändliga diskussioner kring rätten att få bära religiös klädsel överallt i samhället. Bilden är ifrån ett besök på Burger king där kassörskan och de båda kunderna i kön framför bär samtliga slöja. Som Svensk ateist och kund i kön hade samma scen kunnat likväl kunnat utspela sig i mellanöstern. 

Tankarna far genom huvudet, är det så att det är tvång på slöja / beklädnad för att få beställa mat på denna restaurangen ? Befinner jag mig i Sverige ?

Självfallet befinner jag mig i Sverige och ett Sverige år 2016. Ett år då MPs Yashri Kahn väljer att debattera i Aktuellt i en rosa sidenpyjamas kring rätten att få bära vilka kläder man vill för att bekräfta sin tro. 

Tänker mig tillbaka till svunna tider, hade det ens varit möjligt på 80-talet att en ledare för en religiös organisation  debatterar i Sveriges största nyhetsprogram utklädd till Alladin ?

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/elever-larde-andra-elever-om-islam/

I Kristianstad har skolorna redan år 2010 börjat med “lek” runt islam där barnen ska genom lek få lära sig att skyla håret med slöja eller varför inte be mot Mekka med bönematta ? Vad tror ni kära läsare händer när små barn genom lek får en världsreligion introducerad ?

Det framgår inte i artikeln om det är först nästa vecka som barnen ska få lära sig vad Haram är, förbud mot fläskkött (och självklart halalslaktat kött i alla måltider), när alla flickor ska könsstympas och få lära sig vad som kan ske om man inte gör som familjen vill sk hedermord genom att ramla från balkong eller varför inte få frätande syra i ansiktet ?

Vågar påstå att det råder kaos på alla Svenska badhus och då kopplat till religion / kulturkrockar. När jag själv var barn fick jag lära mig hur otroligt viktigt det är att duscha före bad då bakterier kan spridas i bassängerna oavsett hur mycket den kloreras. Då är det fasansfullt att se vuxna människor bada fullt påklädda och det är inte bara en person vid ett besök som bryter mot reglerna , vid min sista besök någonsin på ett svenskt badhus så var det snarare regel än undantag, gäng av ungdomar som pratade arabiska bråkade med badvakterna / tog / tafsade på alla yngre tjejer som kom i deras närhet. Horder av tjejer sprang gråtande ifrån badet in till säkerheten i damernas omklädningsrum , killarna busvisslade ovh skrattade för deras hormoner hade fått utlopp men även hade de visat tjejerna som hade baddräkt att enligt Islam var det fritt fram att tafsa / våldta / skända dessa otrogna individer. 

Tänk att som kvinna tvingas bära slöja i Sverige 2016 ? Det är inte medeltiden år 2016 och diskriminerande klädsel likt slöja / burka / hijab gynnar knappast jämställdheten år 2016.

För att inte tala om S och brödraskapet där de ingick ett avtal att kvotera in muslimer på olika politiska poster inom S. Det kommer vi återkomma till i ett nytt inlägg med bevis på S och MP ligger bakom Sveriges islamisering.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här