Enligt polisens hemsida har ännu ett hemskt brott skett där en stackars 14-årig flickas liv för alltid är förstört. Då polisen som vanligt inte har gått ut med något signalement men vädjar om att allmänheten ska höra av sig med tips och vittnesuppgifter är sannolikheten stor att förövarna inte är blonda svenska män som bott i Sverige hela sitt liv.

2016-09-13 21:16, Våldtäkt, försök, Sala

En 14-årig flicka som klivit av bussen och var på väg hem blev överrumplad av flera män i 25-års åldern i Stadsparken. De var fyra till antalet och två av dom försökte slita av henne hennes kläder. En av dom var mer aktiv än den andra. Flickan lyckades ta sig loss när en av männen backade och sa ifrån åt den andra. Männen försvann springandes mot Stadshotellet. Flickan kunde ta sig hem till sin mor och tillkalla polis. Brottet inträffade ca 30 minuter innan polis tillkallades.

Flickan skadades inte fysiskt av överfallet.

En anmälan om försök till våldtäkt upprättades och förhör är hållet med flickan och hennes mamma. Signalementsuppgifter har lämnats.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här