Makten över ordet har idag Överbefälhavaren

Makten över ordet är en nyckelfaktor som oftast glöms bort, när vi dagligen översköljs av epitet från etablissemanget och proffstyckare som oftast kommer från så kallade journalister med väldigt tunn utbildning och erfarenhet.

Etablissemanget och proffstyckare vill oftast med förnedrande omständigheter förringa den vanliga medborgarens makt över ordet. Vilket kan finnas en ide bakom? För utan dialog människor emellan dör samhället.

Vad som redan har sagts av fler Svenska opinionsbildare och dissidenter är det anmärkningsvärda med att självaste överbefälhavaren anser att du som medborgare skall läsa rätt media,  så kallad traditionell media (gammelmedia).

Makten över ordet har idag Överbefälhavaren
Makten över ordet har idag Överbefälhavaren

Citat från DN

– Det finns skäl för alla att följa händelseutvecklingen, vara kritiska till delar av informationen och hålla sig till traditionella medier som man kan lita på, säger Micael Bydén.” Läs mer på DN för full artikel här >>

Dock är detta inte så anmärkningsvärt uttalande då i totalförsvarets strategi så ingår media som ett vapen för psykologiskt försvar och motanfall för sina medborgare.
Problemet kvarstå angående “makten över ordet” då detta till synes verkar vara svepskäl med yttersta tunna bevis om “trollfabriker” från Ryssland som skulle producera propaganda emot den Svenska befolkningen för att påverka Svenska medborgares känsla för Ryssland!?
Behövs det verkligen ett psykologiskt försvar idag emot Ryssland?  Nej.
Svensken som gemene man ÄR generellt fientlig emot Ryssland som nation pågrund av historiken med Sverige.
Det skulle ta åtskilliga decennier att ens påverka i den riktning som Ryssland eventuellt skulle vilja ha i syfte med sin propaganda.
Kära läsare, detta är bara ett tunt svepskäl samt ett ytterligare sätt att utöva “makten över ordet” utöver den Svenska medborgaren ang vad som är rätt och fel… rösta rätt, annars basta…
Det är åter staten och kapitalet som i detta fall samarbetar med traditionell media för att nu ge uppbackning från militären om vad du ska tycka och tänka ang det fria ordet.

Det är en farlig utveckling när man arbetar hårt med att förminska och förtrycka den Svenska medborgaren. Det är orsaken till behovet av dissidenter.com

Vänliga hälsningar från

Herr Mus

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här