Censuren slår till i demokraturen Sverige ..Undrar vad orsaken till att detta reportage plockats ned?

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

http://www.svd.se/sverige-klarar-inte-att-skicka-tillbaka-folk

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här