SIDA får ca 30 MILJARDER kr av dom offentligamedlen som går till projekt runt omkring på jorden, är det rimligt i tider då landet går på knäna? Att vi är tvungna och betala 30 miljarder till EU är ett annat stort svarthål som måste täppas till..

Sjukvård,omsorg,skola,rättsväsendet,äldrevård,infrastruktur är i alla av ett skrikande behov av våra surt inarbetade skattepengar. Regeringens lösning på problemet är att höja skatterna för folket ännu mer , 62 miljarder …

Är det inte bättre att sänka SIDAs  tillgångar i några år och rikta om resurserna till innanför landets gränser istället för utanför, till att bygga upp det välmående land dom flesta av oss minns och vet att Sverige en gång var…  Vad skulle kunna gå fel med en förvirrad Miljöpartist som biståndsminister och snart sitter Löfvens högra hand Carin Jämtin som chef på SIDA…

Jag förstår inte varför Sverige  (9 miljoner invånare)  ska tävla i VM i “bidrag och bistånd”  mot nationer som 1.USA (300 Miljoner invånare) 2.England (80 miljoner ) 3. Japan (123 miljoner) 4.Sverige 5.Tyskland(88 miljoner) 6.Canada (80 miljoner) och så här har det sett ut i decennier.. Är inte konstigt att landet ser ut som det gör med denna generösa sossepolitik, en riktning som gjort att vi som Nation tvingas låna 20.000 kr/sekunden …. Detta är inget annat än en skam och ett HÅN mot våra barn..

SKÄMS NI 87% som låter idiotin fortgå.

 

1 KOMMENTAR

  1. Dessutom betalar svenska skattebetalar uppåt 10 miljarder till FN om året, förutom de miljarder som förmodligen kostat att muta in en svenska i säkerthetsrådet.
    Och netto omkring 25 miljarder till EU.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här