Läste en spännande artikel i tidningen resumé. Äntligen börjar det gå upp även för alla Sveriges journalister att medveten mörkläggning som försvaras med “pressetik” inte längre fungerar som ursäkt. Att använda sin personliga politiska övertygelse för att systematiskt vinkla / dölja fakta i artiklar går inte längre i Sverige. PK-media undrar varför det är tidningskris, journalister blit sparkade på löpande band pga svikande annons/tidningsförsäljning för ingen vill längre läsa deras lögner.

Det är inte så konstigt att medelsvensson plötsligt börjat konsumera nyheter genom egna specialdesignade nyhetsflöden på Twitter / Facebook, dock finns det en fara med detta också att individen till slut blir så polariserad så att den slutar tro på att någon godhet finns kvar i värld.

Den stora vinnaren är alternativ media. 

Tur det fortfarande finns personer som postar roliga filmklipp och bilder på söta kattungar på Facebook.

http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2016/08/26/medierna-morkar–nu-hors-det-overallt/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här