I sverige finns det mörka krafter som gör ont. Över 90% av alla gruppvåldtäkter begås inte av etniska svenskar och socialdemokraterna försöker förklara det med hög anmälningsbenägenhet och socioekonomiska skäl.

De välutbildade flyr Sverige då de varken vill barn eller fru bli utsatt för det hemskaste. Att de som är välutbildade lämnar sverige och troligtvis har bra arbete och bidrar till skattesystemet med stor del kommer till slut att urholka hela Sverige.

Vem ska betala ? Det finns säkert 87% som villigt vill betala för alla barnlajvare och ensamkommande som i över 80% har ljugit om sin ålder. Sedan 35.000 kommit har medelåldern i sverige sjunkit drastiskt då alla är födda 1/1 det året som gör dem 17 år gamla. Att sedan aktiviteter gör allt från det vänstra laget så över 50 poliser måste åka till Kållered till förvaret vid utvisning visar på att samhället gör allt för att stoppa alla lagar. Att det sen visar sig att de ”sk” ensamkommande har både levande mamma och pappa i Iran eller Afghanistan och trots detta fått bidrag både i 🇸🇪 och återvändandebidrag samtidigt som sverige har 350.000 fattigpensionärer som lever under EUs gräns för fattigdom ?

Är detta ett samhälle vi vill ha ? Och vem ska betala ?

LÄMNA ETT SVAR