Kära medborgare!

Som de allra flesta sett s√• p√•g√•r det en slags ”sittstrejk” med ett hundratal afghanska m√§n p√• Medborgarplatsen i Stockholm. Det inte bara ser otroligt illa ut, det √§r illa. Jag har personligen varit p√• plats f√∂r att f√∂rs√∂ka ta reda p√• hur det hela orkestreras och tydligt √§r att extremv√§nstern har ett finger med i spelet tillsammans med gruppen ”Ung i Sverige”. Oklart f√∂r mig √§r varf√∂r extremv√§nstern aldrig st√•r p√• sitt folks sida. Oklart √§r ocks√• varf√∂r Gudrun Schyman och Victoria Kawesa var p√• plats i l√∂rdags och gjorde handhj√§rtan med de afghanska m√§nnen. 
Information, inl√§gg, lives√§ndningar finns det en uppsj√∂ av p√• Facebook och andra sociala medier s√• jag kommer inte att g√• n√§rmare in p√• detta. Bifogar l√§nk till ”Ung i Sverige”

Vi är MÅNGA som anser att detta är fel. Majoriteten av dessa män är inte barn utan hela, rena, till synes välmående män i krigsför ålder.

Vi vill visa v√•rt missn√∂je fr√§mst till politikerna och r√§ttsv√§sendet √∂ver att dom √∂verhuvudtaget till√•ter denna form av ockupation p√• en allm√§n plats genom att ha en tyst manifestation nu p√• l√∂rdag klockan 13. Ta med dina v√§nner, grannar, familj men framf√∂rallt ta med en svensk flagga och slut upp och visa att NOG √ĄR NOG!

Foton i artikeln:

1. En skylt från AFA precis nedanför ockupanterna

2: J√∂rgen mest k√§nd som ”karatefarfar”, en k√§nd v√§nsterextremist.

3: En text ärligt stulen från en Facebookanvändare. Oklart om arabiskan är korrekt men budskapet går fram.

Länk till evenemanget:
https://www.facebook.com/events/124189034884814/?ti=as

Länk till gruppen ung i Sverige:

https://www.facebook.com/ungisverige.nu/

L√ĄMNA ETT SVAR