Många muslimer i väst vill lyfta fram islam som en fredlig religion som är tolerant mot alla människor och gör sitt bästa för att applicera de bibliska värderingarna på islam. 

Västerländska muslimer är ingen källa för islam, däremot är sharia deras rättsläror det.     Västerländska muslimer som konverterat till islam och växt upp med de västerländska värderingar som grundas på bibelns läror och utländska muslimer som växt upp i väst med dessa värderingar är inte källa för islam.                                                                   Modellen av islam är oförenlig med västerländska värderingar.                                           De får och har nu sina moraliska värderingar från koranen, som har tagit en drastiskt ände av förskräckelse genom den senaste 15-20 åren av mestadels muslimsk migration, inflytande från Muslimska brödarskapet mfl.                                                                 Muslimerna har flyttat fram sina positioner allt mer och intensifierats genom att ta med hit sina religösa, etnsika och kulturella konflikter med andra värderingar, utifrån hederskulltur, och klansamhällen med politisk religös indoktrinering.

Varför ville du dö som självmordsbombare när du var liten?

– Jag växte upp i ett samhälle där vi inte såg annat än förtryck, kränkningar och förödmjukelser. När man utsätts varje dag så växer hatet. Jag var alltid beredd att sätta på mig bomber och spränga en bro eller en militärbyggnad. Vi fostrades alla så, i den kurdiska kampen kan man mörda eller mördas och det var självklart.

Även de som är ansvariga för Sveriges islamisering, är att Socialdemokraterna inte har för avsikt att göra upp med den relativism och postmodernism som försatt Sverige i en allvarlig situation.

Inte heller vare sig kapar Socialdemokraterna banden till Muslimska Brödraskapet eller gör upp med den historien.

Mona Walter talar även hon om samma sak som Nalin Pekgul, att det förs samma indoktrinering av muslimer i vårt land Sverige bakom lykta dörrar visar sig ha ett annat ansikte som av villfarelse inte visas utåt för de naiva godtrogna kafir.

kuff

Trots att Mona fick samhällsundervisning när hon kom till Sverige hade hon inte hört att man i Sverige hade rätt att byta religion. Det är förbjudet att lämna islam enligt deras rättsläror sharia och det innebär stora risker att lämna islam.

Mona berättar vidare att det ändå var en chock att lära känna muslimska samfund i Sverige. När hon kom hit stötte hon på en islam som är mycket värre än det hon upplevde i Somalia för 20 år sedan.

Inledningsvis tyckte hon det var naturligt att söka sig till en muslimsk församling för gemenskapens skull. Hon menar att det var då hon upplevde ”islams rätta ansikte”. Inget av det förekom i Somalia på den tiden hon bodde där.

Bildresultat för mona-walter

Hon berättar att imamerna talade om för dem att inte beblanda sig med kaffersamhället (det vill säga det svenska), att de skulle föda så många barn de kunde och uppmuntra så många släktingar som möjligt att flytta till Sverige.

Det uttalade målet var att islamisera Sverige. Inte med vapen, utan genom barnafödande och invandring. Man vill bli landets majoritet.                                       Och samma uttalade strategi har man i samtliga västländer, berättar hon.

Att hon valde att lämna islam har fått konsekvenser, säger hon.
– Det har blivit jättejobbigt, jag lever under skyddad identitet. Jag har förlorat släktingar och vänner, hela mitt muslimska sammanhang.

Mona Walter talar om i en annan intervju ur Världen idag där hon säger följande att det blir tydligt att för henne och utifrån hennes egna erfarenheter är islam något hotfullt, en brutal och oförsonlig ideologi, snarare än en religion som tar sig olika uttryck.

Bildresultat för Islamiska läror koran hadith surra

Muhammad was once a refugee taken in by the Jewish City of Medina. Within 5-years, he had driven out, executed, or enslaved every jew there.”

Det är vilseledande att tro att kristendom och islam delar samma värderingar.

Västerlänningar tror att kristendom och islam delar samma värderingar vilket gör att man lätt kan vilseleda och lura godtrogna människor som inte är muslimer. Vilket utnyttjas av muslimer och många av de som gått på villfarelsen presenterar islam som om det vore bibelns läror om tolerans och kärlek islam värderar högst. Detta är fel.

For Christians, God is love. For Muslims, this is not always the case.

Vad säger Muhammad är frågan som ska ställas ”Muhammad sa att ni ska strida mot de som inte tror”, vidare att; ”Jag har blvit beordrad att strida mot folk, tills de säger att det finns ingen Gud utom Allah”.

Så vilka är representanterna för den sanna bilden av islam i världen?

Det är inte fredliga muslimer som tror på religionsfrihet, och vad ska man göra åt det än att förklara vad islams läror är.

Varför vil de lura folket, när de tror på Muhammed och hans ord som de följer blint då det är bindande för en muslim att följa sin profet.                                                               De för folk bakom ljuset med att vilseleda och bedra, för att just de är tillsagda att så göra. Detta för att hålla oss ovetande, under tiden de växer sig allt starkare och större.           När de är tillräckligt många för att erövra oss i väst.

The Muslim Brotherhood, founded in Egypt in 1928, is a revolutionary fundamentalist movement to restore the caliphate and strict shariah (Islamist) law in Muslim lands and, ultimately, the world. Today, it has chapters in 80 countries.

“It is in the nature of Islam to dominate, not to be dominated, to impose its law on all nations and to extend its power to the entire planet.”Muslim Brotherhood founder Hassan al-Banna

Ha nu detta i åtanke att Statsministern i spetsen redan erkänt Palestina som stat att; Hamas är en ”muslimsk brödraskaps vinge”, enligt Hamas-stadgan, kapitel 2. Stadgan kräver mord på judar, Israels ”utplåning” och dess ersättning med en islamistisk teokrati

Brödraskapet förespråkar en vilseledande strategi i demokratier: förefaller måttlig och använder befintliga institutioner för att få makten. ”Den civilisations-jihadistiska processen … är en slags storjihad i att eliminera och förstöra den västerländska civilisationen inifrån och” sabotera ”sitt eländiga hus … så att det elimineras och Guds religion har segrat övergripande andra religioner”,  går det att läsa i en muslimsk muslim Broderskap 1991 dokument.

De tror att den kan erövra Europa fridfullt: ”Efter att ha blivit utvisad två gånger kommer islam att segra och återskapa Europa …. Jag är säker på att den här tiden kommer seger att bli vunnet inte av svärdet utan genom predikande och [islamisk] ideologi. ”- Muslimsk Broderskap Andlig ledare Yusuf al-Qaradawi,” Fatwa ”, 2003

Brödraskapet använder demokrati, att när muslimerna väl har fått makten kommer det att ersätta demokratin med den fundamentalistiska sharialagen eftersom det är den ”sanna demokratin”. ”Det slutliga, absoluta budskapet från himlen innehåller alla värden som den sekulära världen hävdar att uppfunnit …. Islam och dess värderingar antederade väst genom att skapa en sann demokrati.” -Former Muslim Brotherhood Supreme Guide Muhammed Mahdi Akef, Nov. 2007

Löfvens kollega Carina Hägg från Värnamo, har i tidningen VN varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera år. ”Muslimska brödraskapets mål i Sverige är att jobba långsiktigt för att införa kalifat och sharialagar i förorterna.     Men redan nu väljer de ut ideologiska frågor som de vet att de kan driva i Sverige”,

De finns i alla partier, på universiteten, studieförbunden och i kyrkan.

Det är en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, säger hon. Carina Hägg menar att hennes gamla parti Socialdemokraterna inte har tagit tag i den här frågan.

– De säger att de har varit naiva och inte vetat att det har kommit in islamister som inte representerar partiets värderingar, men man har varit väl medveten om det. Jag slog larm om det för 10-15 år sedan.

 Men man har inte velat berätta det för medlemmarna och väljarna, menar hon.

– Ordet islamofob kom till för att stoppa granskning och kritik av islamism, med det ordet har man desavouerat folk som inte har de rätta åsikterna och då blir det ingen öppen debatt.

Bildresultat för Rakhmat Akilov

Kom ihåg att terroristen martyren Akilov, Hyllade Hizb ut-Tahrir på nätet.             Det radikala islamistiska partiet som har funnits i Sverige sedan 2013 – och har som mål att avskaffa demokratin

Bildresultat för hizb-ut-tahrir.s

I en insändare som publicerades i Århus Stiftstidene går det att läsa;
”Islamism och nazism är ideologier som har mycket gemensamt – därför måste vi stoppa naziislamismen, -säger de konservativa i Danmark i en ny stor annonskampanj där de uppmanar till kamp mot ”naziislamismen”.

Den agressiva tolkningen, Islamism, är en del av islam, men det är inte hela islam. Islamism kan inte existera utan islam, men islam kan lätt existera utan islamism. Genom att jämföra de två ideologier så förstår människor mycket bättre vad det är vi har att göra med. Och därför vi kallar det nazist-islamism.

En farlig fiende som måste bekämpas och elimineras.

 

Notera; ”Kairodeklarationen om de mänskliga rättigheterna i Islam är en deklaration som 57 medlemsstater i OIC Islamiska konferensorganisationen antog i Kairo 1990 och som förmedlar en muslimsk syn på mänskliga rättigheter och slår fast sharia som deras enda grund.

Läs även; Myndigheten för samhällskydd och beredskap, MSB, rapporten Muslimska Brödraskapet i Sverige.

Bildresultat för muslimska brödraskapet i sverige msb

Källor;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10898439.ab

https://ledarsidorna.se/2017/02/socialdemokraternas-karlek-till-muslimska-brodraskapet-ar-inte-over/

http://www.standwithus.com/news/article.asp?id=1757

http://www.expressen.se/nyheter/du-har-lamnat-islam-da-vet-du-att-vi-har-ratt-att-doda-dig/

https://ligator.wordpress.com/2015/06/01/hat-mot-kuffar-och-otrogna-ar-ocksa-hets-mot-folkgrupp/

https://www.nyatider.nu/intervju-med-mona-walter-islam-ar-ren-ondska/

http://arbetartidningen.se/wp-content/uploads/2017/03/rapport-delaktighet-identitet-o-integration.pdf

https://detgodasamhallet.com/2016/11/23/vastofobin-bland-muslimer-ar-ett-problem/

http://www.inblick.se/livsberattelser/2016/01/08/hat-byttes-mot-karlek-nar-mona-fann-jesus

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/stora-risker-for-de-som-lamnar-islam

http://skma.se/blogg/2017/01/skma-islamiska-forbundet-bjod-aterigen-in-okand-antisemit/

https://themuslimissue.wordpress.com/2013/07/19/the-muslim-nazi-connection/

http://www.expressen.se/kvallsposten/moskens-ledning-sprider-extremism-och-shia-hat/

http://www.varldenidag.se/nyheter/mona-walter-vill-upplysa-om-religionsfrihet/cbboje!@vVsrg37q3q22S@iBq2Tw/

http://www.meforum.org/2095/islams-doctrines-of-deception

https://www.investigativeproject.org/profile/173/the-muslim-brotherhood

https://www.svd.se/att-erkanna-palestina-skulle-skada-sverige

https://www.hudson.org/policycenters/6-current-trends-in-islamist-ideology

http://jcpa.org/article/the-muslim-brotherhood-a-moderate-islamic-alternative-to-al-qaeda-or-a-partner-in-global-jihad/

https://www.vn.se/article/islamisterna-vill-bygga-kalifat-i-fororterna/

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/ordet-islamofobi-anvaends-som-skoeld-mot-kritik-13566

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rgov2/hyllades-av-akilov-vill-ha-kalifat–och-bli-stora-i-sverige/promo

http://hizb-ut-tahrir.se/

https://themuslimissue.wordpress.com/2013/07/19/the-muslim-nazi-connection/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5990097

http://stiften.dk/laeserbrev/Islamisme-og-nazisme-er-i-familie/artikel/249804

LÄMNA ETT SVAR