Har du sett mannen på bilden ring då 11414 omedelbart. Han uppges vara otroligt farlig speciellt mot kvinnor enligt tidigare domar.

Han går under namnet ”Peter Frederik Paulson” och påstår sig driva en tatooshop.

Polisen nås på 11414 och så fort du ser mannen ring då för han är farlig för allmänheten.

5 KOMMENTARER

  1. Ring absolut INTE 11414 om ni vill prata med polisen. Jag gjorde detta på söndagen och var nr 40 i kön. Jag kunde välja att bli uppringd om jag tryckte ettan men fram till dags dato har ingen från polisen hört av sig. Svensk polis tillhör nog de trögaste i världen.

  2. I just want to tell you that I’m all new to weblog and seriously enjoyed your blog. More than likely I’m want to bookmark your site . You certainly have superb article content. Bless you for sharing with us your blog site.

LÄMNA ETT SVAR