Igår kablades nyheten ut att två tonåringar natten mellan tisdag och onsdag blivit påkomna på bar gärning minst sagt med byxorna nere i full färd med att begå tidelagsbrott (sex med djur). De båda pojkarna ska ha försökt att ha sex med hennes häst när hon kom in i stallet sent på natten. Ägaren skriver på sin privata Facebookvägg följande : 

Uppdatering om tidelagsbrotten på min häst. Det är två svensk-svenska tonårspojkar (påtalar detta då flera fäller rasistiska kommentarer på sociala medier) hemmahörande i Ljusdals kommun som besökt mitt stall och vid minst tre tillfällen försökt haft sex med mitt sto. Första gången vi har bevis är natten 27-28 Augusti. Då efterlämnades det en kondom i stoets box. DNA togs och ska nu matchas mot pojkarnas DNA. I samband med detta köpte och monterade vi övervakningskameror. 

Andra gången vi har bevis är natten 15-16 april, då vi fångade en av killarna på vår övervakningskamera. Killen efterlämnade två hinkar i stoets Box som han använde för att försöka ”nå upp” till hennes vagina. 

Tredje gången vi har bevis är natten till idag, då vi tog dem på bar gärning. Killarna berättade för gripande polis att de var i stallet för att ha sex med min häst. De är anklagade för olaga intrång och för brott mot djurskyddslagen #9, förbud mot sex med djur. Inatt var de i stallet  i 37 minuter innan XXXX ertappade dom (på bar gärning). De har efterlämnat en trasig hink. Botten har gått sönder när de stått på hinken, samt att grimman och grimskaftet som hängde på stoets Box för att avslöja om någon öppnat boxdörren var fastklämt i dörröppningen. Idag har stoet kliat sin svans notoriskt. Den såg ut som en igelkott redan imorse och hon har vid ett flertal tillfällen uppsökt träd i hagen för att klia mera.

Åklagaren har beslutat att inte ta något prov på och kring svansen för att se om det finns några ”bevis” på den. Vi kommer att fota svansen och därefter sanera den. På fredag morgon ska hästen till veterinär för gynekologisk undersökning för att kontrollera att hon inte har några invärtes skador. I övrigt verkar hästarna må bra. Vi mår mindre bra. Ingen av oss har sovit inatt och ingen av oss har orkat jobba idag. Nu håller vi tummen att vi kommer att kunna sova kommande natt och att XXXX ser bra ut på gynundersökningen på fredag.


Följ oss gärna på Facebook för att få våra senaste nyheter direkt i ditt Facebookflöde.

http://fb.me/dissidenterna

Stort tack!

LÄMNA ETT SVAR